Alla inlägg den 12 mars 2013

Av AME - 12 mars 2013 17:02

Natten som var bjöd inte AM på mycket sömn inte...blev en natt full med grubblerier i stället...grublerier kring min hälsingevän och mina känslor som finns på annat håll, hos en person som jag aldrig kommer att få mer än som min vän.


Kanske saker vore lite enklare om jag kunde känna något mer än vänskapskänslor för denne hälsingevän som nu börjar känna saker för mig och jag kunde känna mindre åtrå till den person som ändå aldrig kommer kunna bli mer än min vän.


Om jag kunde bli lika tänd utav min hälsingevän som jag blir utav den jag aldrig kommer att få...om jag kunde få fjärilar i magen utav närheten, att se och träffa min hälsingevän så som jag får utav den jag aldrig kommer att få...om bara om inte fanns :(


Om det bara inte gjorde så ont att känna det jag känner för honom som jag aldrig kan få...om det bara kunde kännas bättre i relationen med min hälsingevän.


Till saken hör att jag VET att det aldrig kommer bli mer än vänskap med den person jag känner så starkt för eftersom han sa/skrev det till mig i morse och jag har även i dag fått veta helt säkert att min hälsingevän känner rätt starkt för mig...all denna kaos har fått mig att gråta i stort sett hela dagen och stundvis har det känts som om jag skulle gå sönder.


Han som jag känner så starkt frågade hur pass jag känner och jag berättade...men jag var kanske inte 100% ärlig eftersom jag kanske inte erkände hur starkt jag känner, egentligen...men nu måste jag bära detta inom mig...det ska inte få förstöra något. Varken han och mins vänskap eller relationer med och till andra runtom...mina känslor för honom gömmer jag i mitt lilla hörn utav sorg i stället :´-(


Det som gör det hela än svårare är att dessa 2 personer är vänner med varandra...


Faan också :´-(


Och för att röra till det hela ytterligare så var jag ju och stötte på trummisen i det band som spelade i grannbyn också för 2 helger sedan och...jaaaa...han var inte så dum han inte...men honom kommer man väl inte höra mer i från för jag befarar att han dessutom är upptagen redan?!

Sen var det visst någon då också som försökte "tuta i hop mig" med ett ex till en fd kompis....haha, jösses jösses jösses.


Vad faan är det med mig...egentligen ?!!!
Är det detta som kallas för 40års kris eller är det bara utveckling och att leva?





Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards