Alla inlägg den 9 mars 2013

Av AME - 9 mars 2013 20:22

Gårdagen blev en rörig dag för min del...


I tanken tänkte jag åka till min hälsingen vän för att fly hemmet för en stund och höll väl på sa att jag skulle komma men sedan kom annat, mycket trevligare i vägen...eller ska man säga trevligare människa? 
Ja jag vet inte....


Denne hälsingevän blev i alla fall väldigt ledsen och besviken men det var ju inte meningen men jag blev lite arg på honom för då inte jag åkte dit så fick jag plötsligt ett sms där han skrev att han stod på min gård?! Och jag var ju på annat håll...dumt av mig kanske men jag lät bli att svara på de meddelanden som han skickade, dem svarade jag på först i dag.


I går umgicks jag i stället med min vän T och L och det blev lite musik, lite småstadsliv och ett par öl...en trevlig kväll med massor av skratt, och det behövdes!
Jag har ju inte sovit just något senaste nätterna men på morgonsidan så kom min vän T och kröp ner bredvid mig och till hans andetag lyckades jag somna och har väl sovit nästan 4½ om inte 5 timmar nu i natt...kan inte fatta men jämt då jag har någon intill mig som man hör andningen klart och tydligt på så lyckas jag falla in i sömn...och att han en vän som man bara kan ligga intill utan att det finns en tanke på sex, det är UNDERBART!!!
Han är en fin vän som ger så mkt av sig själv...


I dag skulle han åka i väg ett par dagar på spelning men halvvägs så skar hans bil så då ryckte jag ut som en räddande ängel och skjutsade honom dit han skulle...det känns bra att man kan hjälpa sina vänner och sedan så vet ju jag hur viktigt detta med spelningar och musik är för honom. Nu ska jag ev åka och hämta honom där han är på måndag också och jag hoppas att han får det riktigt gott nu bland sina vänner och på alla spelningarna han ska göra...


Nu i kväll ska jag ut till grannbyn igen och sitter och inväntar L och hennes dotter + hennes pojkvän. Min hälsingevän kommer också att komma men han kommer senare...hade väl inte tyckt det var en så god idé men nu får jag ju möjlighet att prata med honom. Jag står vid den punkten att jag bara vill vi ska vara vänner...okej att ge varandra närhet men inget mer sexuellt. Ha honom som vän, precis som jag har finaste T.
Vänner är ju bland det finaste man kan ha så jag hoppas nu att min hälsingevän kan ta detta...jag har ju förvisso redan skrivit hur jag känner etc men nu ges ju möjlighet at prata om det...kanske inte i kväll eller i natt men i morgon innan han åker hem. Och det bästa är ju att prata öga mot öga istf per telefon eller skriva...man kan förklara på ett mkt bättre sätt då.


Men nu stänga ner datorn och invänta L + de andra :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards