Alla inlägg den 23 mars 2013

Av AME - 23 mars 2013 19:14

Då sitter jag helt plötsligt helt ensam fastän jag har guldkornen hos mig denna vecka men födelsedagstösen ville följa med sin tremänning hem efter firandet och sova där i natt så henne ska jag hämta hem först i morgon och äldsta tösen har en kompis hos sig tills i morgon men de tog och drog i väg ut på byn för att sammastråla med en tredje kompis så helt plötsligt blev huset tomt?!?!


Så jag satte mig här vid datorn och slog i gång spotify och lyssnar på go härlig musik en stund nu till dess att töserna kommer hem från byn...spelar lite musik med betydelse och känsla för mig. Lyssnade nyss på en låt med Sarah Dawn Finer och kom på mig med att tänka på min fina hälsingevän och blev alldeles varm inombords...tror som sagt att något är på väg att hända inom mig men jag är rädd att rusa blint i väg och att saker ska bli eller gå fel så det hela får gå med små små steg också får vi se vart vi hamnar han och jag.


Blev förresten DUBBELT överraskad i dag då han och finaste vännen T kom på födelsedagsfika...visst knöt det sig i magen då jag fick se dem båda 2 samtidigt men jag MÅSTE finna balansen i känslorna gentemot finaste T och det jag känner för min hälsingevän HE. Jag behöver dem båda i mitt liv....på olika sätt...och jag älskar dem båda 2...på olika sätt...älskar <3

Kan man älska mer än en förresten? 
Joo, det kan man...på olika sätt :)

Av AME - 23 mars 2013 11:21

och klockan 05.17 i morse fyllde mitt yngsta guldkorn 7 år så i dag har vi födelsedagsfirande i huset.
Började morgonen med paketöppning och frukost tårta...när det är födelsedag gottar vi oss från dagens början!


På måndag kommer yngsta guldet få sin riktiga present = en ny cykel...hon hade kunnat få den i dag då hon fyller år men dels så är den inte ihopsatt ännu och sedan finns liksom ingen plats att ställa den på nu så länge det är snö. Kommer ju inte in i boden...
Detta påpekade ju så klart hennes far på och tyckte att "vad faan hon skulle ju ha den i dag"...så nu ska jag sätta i hop den på måndag också får han ta med sig den hem till sig på måndagkväll när han hämtar barnen...för han har ju plats i alla fall.
Visst, kanske jag skulle skruvat i hop den så hon fått den i dag men....kanske gjorde jag fel? Men hon vet iaf att hon ska få den...och det torde vara roligare att få den ihopsatt och klar än i delar?!


Han ska alltid hitta saker att klanka ner på och jag blir bara så ledsen... :(
Känns som jag bara är en enda stor felaktig mamma och människa...


Något direkt kalas blir det inte utan det blir om någon vecka då vi ska hyra badhuset och bjuda in klassen...i dag kommer nog bara "lillsyrran" med tös och kusin med barn hit skulle jag tro...vi har lite födelsedagsfika bara här hemma i dag.
Eventuellt så kommer min hälsingevän också hit på en snabbfika...han visste inte riktigt hur han hann med sig eftersom han ska i väg och spela i kväll...jag HOPPAS ju så klart att han kommer så ag kan få presentera honom för barnen också.


När det gäller honom så kan jag erkänna att saker börjar hända inom mig, jag blir varm då jag tänker på honom och känner en känsla som jag inte riktigt kan "ta på"...det känns BRA!
Jag törs inte varken hoppas eller tro på något men jag önskar det kan bli något fint mellan oss 2....faktiskt....dock kommer det ju innebära att jag kommer få se en utav mina drömmar som "förlorad" men....jaa...då får jag väl ge upp den i så fall.


I torsdags var jag på sjukhuset och kollade mina njurar som det blev som det blev med då när jag var som sjukast...njurarna fick ta väldig stryk då vid flertalet tillfällen om man säger så och därför kollas de upp med jämna mellanrum. Denna gång kunde de konstatera att njurfunktionen såg ut att vara mer nedsatt nu än sist jag var dit och att det är båda njurarna som har nedsatt funktion...hur dåligt det såg ut fick jag ingen klarhet kring utan det blir väl till att invänta svar på proverna och sedan lär de ta kontakt med mig då de kommit.


Antar detta är straffet jag får för allt dumt jag gjorde då...ser ju så klart det värsta framför mig, att de försämras än mer och kanske lägger av...Visst, man kan leva med en njure men om nu båda skulle försämras så något måste göras på båda kommer det ju kunna krävas en transplantation i värsta fall och det är ju det scenariot jag såg framför mig så klart...bröt i hop efter det att jag kom ut i bilen då och tankarna började snurra på väldigt.


Men jag ska väl inte kasta faan på vägen än...njurfunktionen och dess värden har ju varit dåliga tidigare och  förbättrats så vem vet..jag kanske är gjord utav stål. Kanske det går mot det bättre igen även denna gång...för tanken på att ta bort en njure eller om det skulle bli så pass illa att jag måste ta bort båda och få en ny är ju lite skrämmande dock...


Men det får man väl ta den dagen om det nu skulle bli så....


Nu inväntar vi tårtbesök...


Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards