Alla inlägg den 11 mars 2013

Av AME - 11 mars 2013 17:16

Japp, det blev en dag på åkande fot i dag upp till östersund för att hämta min vän men det blev inget musikstopp på vägen hemåt eftersom det hade råkat bli dubbelbokat så hans spelning sköts upp men det har varit trevligt ändå att få vara i hans sällskap ett par timmar i dag :) och det kommer säkerligen komma många tillfällen till att få höra honom spela ändå men visst hade det vart trevligt om det hade blivit av i dag.


Men vi stoppade och gick in på en antikaffär på vägen hemöver och OJ vad sjuk jag blev! Såg ett skåp där som jag mer än gärna hade velat haft men...inga pengar, ingen släpvagn, ingen plats...men jag tyckte väldigt mycket om det.


Min vän fick syn på ett par dragspel där och provspelade ett par, han hittade ett som han rent ut sagt blev "kär" i men även där "inga pengar"...lät underbart då han spelade, så fint så :)
Hade jag haft möjlighet hade jag gärna köpt det åt honom och gett honom det som en tidig födelsedagspresent men det finns liksom ingen möjlighet till det...tyvärr.


Då vi kom hem så fixade jag med lite mat medans han slumrade till en stund på min soffa...måste erkänna att det var enormt skönt att höra en sovandes man här i huset. Tycker liksom det är rogivande med hörbara andetag och små snarkande. Ställde i ordning lasagne och råkostsallad, vet inte om den blev så värst bra...ostsåsen hade kunnat blivit mycket bättre blev inte nöjd med den direkt men det gick att äta och min vän åt även han så jag antar det "gick an" i alla fall.


Därefter så skjutsade jag honom till en spelkompis i Fränsta och därifrån skulle de sen vidare upp till Bergsjö för att musicera lite inför någon kommande spelning...


Och nu sitter jag här i soffan och sippar på en kopp kaffe, kollar runt lite på datorn och har ena ögat på teven där det just nu är en repris på "äntligen hemma"...ett program som brukar kunna ge mig ideér men inget just i detta program.


När det gäller mitt eget hem så har jag många ideér om vad och hur jag skulle vilja göra och ha det men jag vet ite hur i helvete man ska kunna göra någonting alls när saker är som de är. I bland vet jag inte ens om jag vill lägga ner några pengar överhuvudtaget på detta hus...så vi får väl se vad som händer och sker.


Tankarna snurrar väldigt kring detta med min hälsingevän och det som hänt...eller ska man säga det som han hoppas kunde hända. Faan vad svårt det är...men egentligen inte. Jag har ju som sagt att jag vill vi ska ha en vänskapsrelation för mer än så kan det inte bli så länge som jag inte känner just DOM andra känslorna för honom.


Jag har ju en del av mina känslor kvar på ett helt annat håll och har man det så är det väldigt svårt att känna för någon annan och att då få ÄKTA känslor. Men även om jag har  mina känslor på annat håll så har det ju inte hindrat "busande" med andra...det har funkat bra så länge det inte funnits/blivit känslor inblandade....och det är väl därför jag backar ett steg nu i detta eftersom han sagt att han kanske börjar känna något och kanske skulle vilja ha något mer än bara "busandet".


Har  vridit och vänt och vänt och vridit men som det är nu skulle det inte vara snällt emot honom i fall jag tillät han komma nära och vara nära på det vis han nu kanske vill...för skall något kunna inledas måste det ju finnas något från båda hållen. Så jag har gjort klart att jag vill ha en ren vänskapsrelation...sen kan ju saker förändras men just nu, ingenting sånt alls.


De känslor jag har på annat håll vet jag inte riktigt av vilken karaktär de är men känslorna är påverkbara så innan jag skulle kunna ge mig in i ett förhållande med någon måste jag bli klar med de känslorna för denne person först...först då kanske jag kan släppa in någon i mitt liv, så där riktigt nära inpå.


Det är rätt rörigt med saker och ting just nu...

Det är banne mig inte lätt när det är svårt...och det kan bli svårt även när saker kanske är lätt.



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards