Alla inlägg den 15 februari 2012

Av AME - 15 februari 2012 22:06

Ja snart kan man lägga denna onsdag till dåtiden...känner mig väldigt orkeslös och trött så det blir nog snart god natt för min del.


Provade att äta lite mer här på kvällskvisten men det gillade inte min mage som blev ännu mer orolig och gav ännu mer ljud i från sig...fick springa på toaletten två gånger efter det att jag ätit men jag kan säga som så att magen fortfarande är i verkligt uppror, ett högljutt sådant, tro om jag kommer att kunna somna med dessa tarmljud?!


Yrseln håller i sig, jorden snurrar på i 280 minst, och det samma gör även huvudvärken.Kollade tempen igen men fortfarande ingen feber...tack och lov.Har känt mig väldigt ångestfylld också men det har inte tippat över så att den "brytit ut"...bara haft ett snabbtickande hjärta + att det stuckit i läpparna och fingrarna lite till och från. Men ingen påtaglig ångest attack...än...men det brukar ju komma då jag har dessa "förkänningar" så det är väl bara vänta och se och möta den när den väl kommer..


Nu blir det god natt här i huset, orkar inget mer nu...Lägger mig, drar täcket över huvudet och hoppas världen slutat snurra på i 280 i morgon, att huvudvärken gett med sig eller åtminstonde är mindre påtagbar och att magen är sitt vanliga lugna jag igen.


Önsketänkande....men jag hoppas!


 

Av AME - 15 februari 2012 17:54

Ja i dag har det inte blivit någonting gjort alls.

Var upp på toan och tjöjdes/hulkade vid 2 tillfällen och vid ett av tillfällena höll jag på tuppa av, var tvungen att lägga mig ner på badrumsgolvet till och med.


Skickade sms till den person jag skulle åkt i väg med klockan 10 och det blev ju världens rabalder...personen tyckte jag gott kunde åka i väg i alla fall för det skulle ju gå så snabbt men jag känner min kropp ganska så väl och jag är glad att jag valde att stanna hemma.


Att sätta sig och åka i väg för att träffa andra människor då man är yr, svimfärdig, fryser, har världens jäkla huvudvärk och mår allmänt pissigt är inget jag gör helt enkelt...antar jag har det efter alla år som jag arbetat inom vården. Jag gick aldrig till mitt arbete heller om jag inte kände mig pigg eftersom jag kan utgöra en smittorisk för andra...och smitta någon frivilligt gör jag bara inte.


Ny tid skall bokas då jag känner mig frisk igen....


Låg kvar i sängen och halvslumrade till klockan var närmare 13, helt jäkla orkeslös och det bara snurrade så fort jag rörde på mig. Vid 13 fick jag i alla fall så lov att kliva upp för att göra lite eld i pannan så inte huset skulle bli helt utkylt. Försökte få i mig lite frukost men det är inte så enkelt att äta då man har noll matlust och tjöjs så snart jag får något i  munnen. Lyckades dock få i mig en kopp the och 2 hårdbrödsmörgåsar.


La mig på soffan och löste lite korsord, efter en stund bara vred det till i magen på mig och det var bara att springa upp på toaletten och där blev jag sittande i säkert 5 minuter...tror jag vräkte ur mig flera kilo med skit!

Lite konstigt eftersom jag skött magen varje dag...?!


Blev ännu mattare och orkeslös efter "tömmningen" så jag somnade till en stund nere på soffan.

Vaknade utav världens frossa, kollade tempen men den låg på 37.2 så någon feber har jag ju inte tack och lov...


Blir bara så fundersam över vad allt kan bero på.

Det började ju pang bom i måndags eftermiddag med yrsel, illamående och hjärtklappning (ångest känningar)...men jag ger det väl morgondagen också, är det inte bättre tills på fredag morgon så ringer jag nog vårdcentralen igen.

Ringde ju dit nu till morgon och de tyckte jag kunde avvakta någon dag för att se hur det blev, så jag avvaktar då tills på fredag innan jag ringer.


Mina aningar kring detta är att det blivit någon rubbning eller brist eftersom jag ätit rätt ensidigt och dåligt sista veckorna och som magsäcksopererad så är det ju ganska viktigt att man får i sig de näringsämnen som man behöver ha. Vitaminbrist, näringsbrist, järnbrist eller något annat...har ju tappat rätt mycket hår sista tiden så det kan ju röra sig om b12 brist kanske.....ja jag får se.


Även om det blir bättre nu så kommer jag nog ändå beställa en tid på vårdcentralen för att kolla upp alla prover och se hur det ligger till på den biten för jag har ju som sagt inte ätit som jag ska och ej heller tagit mina vitaminer som jag ska på över 1 år.....hmmm...


Jaja...det ger väl med sig.

Hoppas bara det ger med sig så snabbt det bara går för jag vill ju ha mina guldkorn hos mig igen, så tyst och tomt här hemma då de inte är här....så tyst och så tomt...mammas älskade guldsnuttar   


Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards