Alla inlägg den 28 februari 2012

Av AME - 28 februari 2012 17:47

jag det blev det nu i natt som var...som det allt som oftast också blir då jag är ensam.

Kollade på klockan var och varannan timme så gott som hela natten...blev dock nästan 2 timmar sammanhängande sömn på morgonsidan mellan halv 5 och halv 7.

Klev då upp och stökade på lite...bar in ved och lastade ved ute i vedboden, tog reda på lite tvätt samt körde i gång en maskin tvätt.


Vid 9 tiden började jag känna att en migränliknande huvudvärk började smyga sig på så då tog jag en pronaxen och gick och la mig en stund....sov i ungefär 1 timme.


Duschade och begav mig sedan hem till bästa kusin ett par timmar och kaffade, surrade också provade jag på att nåltova lite...det var rätt kul faktiskt!!


Efter att jag varit där åkte jag till fränsta för att tanka bilen också var jag in på erikshjälpen en sväng och kollade men i vanlig ordning så fanns inget utav intresse, hade velat hittat några gardiner till köket men det är ju som det är då man har flera fönster i köket och vill ha lika i samtliga och det är VÄLDIGT sällan det finns 4 likadana längder eller 2 likadana kappor som dessutom passar till mina fönsters storlek....så jag antar det blir till att köpa nytt...


När jag som bäst stod inne på erikshjälpen kände jag hur hjärtat började skena i väg, jag blev alldeles yr och en känsla utav panik sköljde över mig så det var bara till att ta sig ut fortast möjligt...då jag kom ut till bilen så släppte allting och fick en panikångestattack fullt ut med gråt, svårt att andas, stickningar i fingrar och läppar, en känsla utav att vilja vråla allt vad jag kunde också ett skenande hjärta...sånt är faan inte kul!


I kväll har vår gospelkör övning men jag har bestämt mig för att stanna hemma och hoppa över denna övning eftersom jag dels känner mig väldigt "upp och ner" + att jag känner att jag ligger på gränsen att kunna tippa över i ännu en panikångestattack...och att då vara bland folk är ingen höjdare...speciellt då jag alltid gråter och i bland även riktigt vrålar ut allting...så jag stannar hemma och "tar hand om mig själv" i kväll...


Ska ta ett fotbad och fila + smörja fötterna har jag bestämt mig för...kanske kan det få mig på andra tankar och få mig att slappna av lite...Jag är faktiskt jäkligt dålig på att ta hand om mig själv och tänka på mig själv annars...så det kanske är dags att börja med det så smått nu.


För jag är ju faktiskt viktig och värdefull...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards