Alla inlägg den 19 februari 2012

Av AME - 19 februari 2012 20:51

Kände mig ju frusen tidigare och kröp ner i soffan under filten strax efter halv 5 och då kom migränen som ett brev på posten...tog en pronaxen och den tog väl udden utav migränhuvudvärken men jag har fortfarande som ett spännband gjort utav bly runt skallen med lite extra tyngd på vänster sida utav huvudet.

Blir en till pronaxen innan sängdags...

  

I morgon kommer mina älskade guldkorn till mig igen så då blir det lite liv i huset...jag vet att jag tjatar om hur tyst och tomt det blir här då dom inte är här...men det blir det ju! FRUKTANSVÄRT tyst och tomt....fick jag bestämma skulle de vara hos mig hela veckorna och hos sin pappa bara från fredag-söndag....

så som jag fick ha det förut, så som han bestämde det skulle vara då!


Men jag har ju ingenting att säga till om...får fortsätta finna mig i allting...så som jag tvingats göra hela jävla tiden nu sedan över 2 år tillbaka!!!!

För INGENTING som jag säger är något som blir eller händer i alla fall......blir så jävla LEDSEN !!!

Det är väl mina barn också.....

  

Det blir väldigt mycket funderingar och tankar då jag sitter själv, vilket inte alltid är så bra...men jag har väl alltid varit en tänkande människa bara det att sista tiden har de gått väldigt mycket åt det negativa hållet och det har blivit som en nedåtgående negativ spiral många gånger...MEN det är inte så lätt att komma i från eller komma ur dessa...det är inte bara att "rycka upp sig"..."lägga av"..."ge sig"..."sluta"...utan det är något som tiden får styra över...kanske alltid kommer vara så här, livet ut...det vet jag inte...det får jag se...uppåt & neråt...denna berg & dalbana utav tankar och känslor.

 

Nu blir det snart god natt här i huset fast klockan bara är halv 10...det spänner bakom ögonen så det känns som om ögonen ska ploppa ut genom huvudet på mig och i yttre synfältet blixtrar det på som värsta åskovädret vid minsta rörelse...så en pronaxen, ett stort glas vatten och sedan natti natt blir det för mig nu strax.


I morgon ska jag ringa vårdcentralen och be att få en tid uppsatt för att ta prover och kolla i fall jag har brist på någon vitamin eller mineral...jag misstänker ju att det är så iom mitt mående.

Att tappa hår, huvudvärk, trötthet, orkeslös, myrkrypningar, yrsel, oro, sömnsvårigheter...är några utav de tecken till att jag misstänker brist av något slag så det är väl lika bra att kolla upp då antar jag eftersom man har större risk för sånt då man gjort en gbp operation.


Men nu blir det natti natt...

 











Av AME - 19 februari 2012 16:34

och om några timmar så är det snart slut på denna vecka och en ny står i antågande.


Blev aldrig så att guldkornen kom till mig nu i helgen...det har varit tyst och tomt här hemma utan dem...FÖR tyst och FÖR tomt.

Hjärtat har i och för sig varit här så jag har inte varit ensam, men det känns ändå tomt och tyst då barnen inte är här....mina hjärtan, mina allt   ...mamma ÄLSKAR er !!!


Helgen har varit väldigt lugn, vi har kollat på teven och spelat lite wii...jaaa, vi tycker om att spela spel, barnasinnet skall bevaras så långt det är möjligt!

Jag har ju inte varit riktigt pigg utan i går, lördag, kände jag mig yr och illamående hela förmiddagen.

I dag har jag dock inte känt utav någon yrsel, förutom då jag rest mig, men däremot har jag haft en blixtrande migränhuvudvärk som sugit musten ur mig.


Hjärtat åkte hem här på eftermiddagen så nu är det  bara jag och katterna hemma här i huset...ja också husmössen + dammråttorna förstås. Barnen kanske kommer här på kvällskvisten men troligtvis blir det som så att jag hämtar dom när de slutar skola & förskola i morgon...så jag kommer nog snart bänka mig i soffan framför teven, under filten, och slötitta på teven resten utav kvällen. Känner mig lite småfrusen så det är väl bara att hoppas att man inte ska åka på något nytt jävla skitmående nu då bara....för det vill jag då rakt inte göra!!!


P-tvi, p-tvi, p-tviiiiii !!!



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards