Alla inlägg under december 2012

Av AME - 7 december 2012 16:51

eller klockan är ju inte 5 ännu så jag antar att jag ska säga fredageftermiddag...


Natten blev rörig och jag vaknade vi ett par tillfällen men eftersom jag tog sömntabletter x2 innan jag la mig så lyckades jag somna om vid varje tillfälle under natten som jag vaknade...så jag har sovit men jag har sovit en väldigt sönderhackad sömn. Och jag har drömt....jag har drömt en massa sådant som jag inte ville drömma, sett bilder som jag inte ville se och fått fram minnen jag inte vill komma i håg. MEN jag har även drömt om den finaste och den biten var underbart fin.


Beröring, närhet, blickar...intimitet...LOVELY!


Varit ute och skottat på förmiddagen och kan efter skottningen konstatera att jag nog måste införskaffa en snölasse eller liknande för att handskotta med en liten sketen skyffel tar dels en evighet och sedan är det svårt att få undan snön dit den ska. Så det skall införskaffas...

Antar jag kommer att ha jäkligt ont i axlarna nu i morgon efter att ha stått och skyfflat eländet...också kommer jag väl säkerligen känna utav mina "förtvinade" muskler...men men, det är ju i så fall bra för då vet jag att dom inte är helt bortförtvinade då i alla fall...hahaha!!


Sedan var jag ner till "lillsyrran" en stund och kaffade + surrade bort en liten stund...det är så skönt att komma ner till dom för där känner man att man bara kan vara. Vi kan sitta på varsin sida utav bordet och bara vara....och ändå umgås. Förstår ni hur jag menar?


När jag kom hem därifrån så blev det till att slänga i gång en tvätt och sedan så la jag mig på soffan och körde i gång lite skön musik. Musik som plockade fram olika minnen...jag tog mig med andra ord en resa bland mina minnen...en delvis bra och skön resa men några mindre bra minnen dök upp längs efter vägen också men...


Ja fredagkväll är det ju nu då och det blir väl en kväll i ensamhet tillsammans med mina 3 lurvbollar.
Skulle så gärna vilja ringa min fina vän och fråga om vi kan träffas och ses men njäe....jag är för feg, hehe!
Så det blir soffläge resten av kvällen...jepp!
Åsså en eller ett par koppar med glögg....alkoholfri dock :/

Av AME - 6 december 2012 21:29

Ena natten har man så underbara drömmar att man ler och bara vill fortsätta drömma...

I natt hade jag sådana drömmar att jag mådde illa och var fylld av olust och smärta då jag vaknade och jag ville på inga villkor somna om...

Hela dagen i dag har varit påverkad utav dessa jävla drömmar!!!
Jag har mått skit i stort sett hela dagen och jag har inte kommit mig för ett förbannad dugg :-(

Jag tror inte ens jag vill skriva om vad jag drömde men kan säga som så att det handlade om saker som hänt...om saker jag varit med om.

Fy faan...fy jävla faan!!!

Har hela dagen velat ringt till min fina vän för att prata men har inte kommit mig för det, vill ju inte störa nu då jag vet att han har det han gör. Jag tror förvisso inte han skulle ha någonting emot det men...i stället har det varit en dag där jag stängt in mig själv på flera olika sätt och har försökt flytt från dagen på, även det, olika sätt.

Det har snöat här i dag och kanske borde jag ge mig ut och skotta nu innan jag lägger mig men nää...jag tar skiten i morgon också drar jag täcket över huvudet och kramar kudden. Bävar lite över vad drömmarna skall bli i natt...jag hoppas det inte blir liknande nattens iaf.

God natt!!

Av AME - 5 december 2012 22:30

Ja i kväll kan jag säga att jag haft en ren "bara vara" kväll helt för mig själv...la mig på soffan och körde i gång lite musik och bara tillät mig fly i väg i tankarna. Blundade, tog in musiken och lät mig åka i väg...och nog åkte jag alltid.
Det  var mycket som dök upp till sångerna som jag spelade...jag har både gråtit och kommit på mig själv med att le. Det har gjort ont men även en känsla utav frid har infunnit sig.


Musik är bara så underbart!
Och oj vilken resa det blev nu i kväll....en resa hit & dit, upp & ner, till & från och kors & tvärs!


Många människor, från förr och nu, dök upp....mycket dåtid men även det som är just nu.

dök upp i mina tankar och jag överväldigades ett tag över den känsla som dök upp inom mig då han dök upp. Ett tag vet jag inte vad som hände men jag blev bara så "fylld" eller vad man ska säga.....en sån där underbart tillfredskänsla kom över mig och jag blev alldeles varm och hjärtat tickade på snäppet snabbare.
VAD HÄNDE?! VAD HÄNDER?!


Eller egentligen vet jag vad som är på väg att hända...men det är något som inte får ske....inte nu, inte än, inte på detta sätt. Nej, nej, nej....
Så nu skall här motarbetas men jag kommer ändå vara ärlig och öppen genetmot honom kring allt som händer och sker...för det är ju vad han vill jag ska vara. Han har sagt att han vill att jag säger till om något känns eller blir för jobbigt men det ska inte bli jobbigt! Vår vänskap betyder så mycket och jag får hålla igen lite...är livrädd att jag skulle skrämma i väg honom eller att något blir fel...men där har han sagt att inget jag gör eller säger kommer få honom att försvinna och så länge det känns bra finns inget som heter fel.


Åh en sådan situation....men jag gillar den :)


Han attraherar mig på ALLA plan...han har nått in till ställen inom mig dit ingen tidigare nått....han har rört om...han har fått mig att känna sådant jag inte trodde jag skulle kunna känna igen...han har gett mig så mycket...tycker så mycket om dig min vän!


Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas kunna invaggas i sömn så småningom. Får se vad för ögonlocksbio det bjuds på denna natt....om och när jag nu somnar. Men jag lägger mig iaf med ett leende på mina läppar och mina tankar hos min fina vän....

Av AME - 5 december 2012 10:43

Tog VÄLDIGT lång tid innan jag kom till ro och kunde somna i natt...eller i natt, klockan var nog närmare halv 5 innan jag somnade riktigt...innan dess var det  bara halvslummer och klarvakenhet...tankar och funderingar, i vanlig ordning.


Men då jag väl somnade så utspelades det en ögonlocksbio som fick mig att vakna med ett leende på läpparna...en så FIN dröm innehållandes närhet, blickar och beröring men det kom aldrig längre än så och det var väl det som gjorde hela drömmen så fin. Jag var alldeles upprymd och varm då jag vaknade och jag vaknade som sagt med ett leende på mina läppar...vem den andre personen var antar jag att jag inte behöver skriva här för det torde alla förstå?

Det var bara så fint allting...ömt, varsamt och jaaa...underbart liksom!


Så länge ingen mår dåligt utav det finns inget som är fel.........hmmm!!

Av AME - 4 december 2012 22:37

Bloggade senast i onsdags och i dag är det nu tisdag...OJ vad dagarna springer i väg!


Barnen har hunnit vara hos mig och nu i dag var det dags för "pappavecka" igen...tiden går så snabbt då de är hos mig och nu denna gång blev det ju också en dag mindre eftersom de kom i torsdags i stället för som annars på onsdag.

Vi har hunnit med luciatågsträning och julskyltning dessa dagar, i övrigt har det varit väldigt lugna dagar.


I dag så åkte de då till sin pappa efter skolan och själv har jag varit i väg på en julkoncert med Anna-Lotta Larsson tillsammans med min fina vän T och det var en underbar stund med ro och frid i själen och sång som fick tårarna att rinna...sen bara närheten, att få sitta där och avnjuta detta med en människa som man faktiskt tycker så mycket om. Jaaa, underbart...


Det finns en låt som alltid får tårarna att falla vid jul och det är "Oh helga natt/Adams julsång"...varför vet jag inte men den är så mäktig på något vis och den var ju självklart med på kvällens koncert...och tårarna föll. tog min hand och jag kunde bara krama om den...hade kunnat hållt i den en evighet! Hade kunnat lutat mig emot honom och bara suttit där tätt intill under hela koncerten men kom mig inte för...av rädsla att det skulle "blivit fel".....pratade med honom om detta efteråt och fick till svar att det finns inget som är fel så länge ingen mår dåligt av det.
Det är bara min rädsla som sätter upp en massa hinder har jag kommit underfund med....FEGA JAGET!!!


Men det är slut med det nu...det finns inget som är fel....får intala mig det och våga lite mer...så länge det känns okej :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards