Alla inlägg den 9 maj 2012

Av AME - 9 maj 2012 20:21

och jag ska villigt erkänna att jag är trött och har så varit i en halvtimmestid nu men än kan jag inte gå och lägga mig för jag får kaffefrämmande om ett tag...


Har påbörjat den där listan med vad som GER respektive TAR energi hos mig, blev ju så klart hel tomt i huvudet då man skulle sätta sig ner men jag får väl fylla på den eftersom jag kommer på saker och ting.


I dag har jag även visat att en bra kvinna reder sig själv. När stormen drog förbi här vid nyår så släppte en av takplåtarna på det lilla taket ovanför min övre balkong...när efterstormen sedan kom så flög plåten loss helt och hållet. Har försökt fått hjälp att fixa det sedan dess men i dag ringde jag min pappa som jag hämtade så han fick "hålla stegen" och vara handräckning åt mig så klättrade jag själv upp på taket och fick plåten på plats och satte fast den så nu så....en bra kvinna behöver faan ingen hjälp utav någon utan det ÄR bevisat att man reder sig själv!


Vidare så har jag skjutsat mamma till fränsta för att handla lite i dag. Hade tänkt varit på farmors grav och gjort vårfint också men det får bli en annan dag då vädret kanske är lite bättre...och då jag är ensam. Brukar nämnligen vilja vara det då jag är där för då kan jag samtidigt "prata" med henne...och NEJ, jag är inte knäpp!

Kyrkogården är förresten ett rätt fridfullt ställe att vara på...

Ska nog förresten ta mig en promenad till kyrkan här i byn och besöka min vän A som vilar där, var ett tag sedan jag var dit och "pratade" med henne också. Hon lämnade jordelivet utav egen vilja för snart 2 år sedan och det finns stunder då jag saknar henne oerhört...hon visste hur det var att må dåligt och hon fanns ofta där och lyssnade då jag var som sjukast...önskar bara jag hade funnit där för henne just DÅ när hon gav upp livet.
SAKNAR DIG !!!


Nä, nu skall här drickas kaffe...kanske det slutar med att man inte kan sova i natt heller. Kaffe kan ju ha en viss uppiggande effekt...hrm!

Av AME - 9 maj 2012 04:40

Att klockan visar på 04.40 och jag inte har somnat ännu utan har snurrat runt i sängen sedan midnatt varvat med korsordslösning, lite wordfeud och Words rumble...men jag kan inte somna!!!Vad är det för fel?!!?

Om jag lyfter på rullgardinen så ser jag hur solen är på uppgång...ser ut att kunna bli en fin dag fast kollar man in väderleksrapporterna så siar de om regn...jag hoppas dock på en solig och fin dag för när solen skiner och värmer så känns saker lite bättre...

Nä, måste nog försöka mig på detta med att sova igen...god natt...och god morgon!!


MORGONVY FRÅN ÖVRE BALKONGEN 04.35

 

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards