Alla inlägg den 14 maj 2012

Av AME - 14 maj 2012 20:59

Klockan är 21 och snart blir det natti natt här i huset...har ju varit trött hela dagen nästan så det ska bli riktigt skönt att få krypa ner i sängen sedan...och jag tror nog jag kommer att somna relativt snabbt också känns det som.

GÄÄÄÄÄÄSP !!!


I dag har jag börjat röja lite ute i ena delen utav boden...önskar nu bara att jag kan få tag i någon som kan ställa upp och hjälpa mig att få i väg allt skräp till återvinningen. DET är något jag saknar med bilen...en DRAGKROK!!!

Kommer nog kunna bli flertalet vändor till återvinningen för det är MASSOR som ska bort. Mycket som står i en annan del utav boden är ju sånt som jag rensade ut ur huset då jag köpte det i och med att de lämnade kvar allt som fanns här då...skräp, skräp och åter skräp...och väck ska det!!!


I kväll hade äldsta guldkornet fotbollsträning, så roligt att se de träna och detta med matcher är ju bara så kul!
Nu till helgen spelar hon dock ingen match eftersom de åker till sin farmor och farfar på torsdag och blir kvar där tills på söndag...men sen, nästa helg är det match igen.


Nej, nu blir det snart natti natt...i morgon skall båda guldkornen upp, dock inte samma tid...

Av AME - 14 maj 2012 12:29

Japp, nu har vi en ny vecka framör oss, en vecka som aldrig varit där vi själva kan bestämma hur den ska bli...eller ja, till viss del kan vi ju i alla fall styra över våra dagar men i bland går det inte på grund av olika anledningar så som sjukdomar, hälsan, ohälsan etc...MEN var dag är ny och helt outforskad.


I dag vet jag inte vad som hänt med mig, känner mig så fruktansvärt trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. På grund utav att det regnar ute så satt yngsta guldkornet och jag och kollade på en film förut och jag nickade till var och varannan sekund kändes det som...KAN ju vara så att det kommer efter alla sömnlösa nätter som jag hade förra veckan. Jag vet inte, kul är det i alla fall inte.


Ej heller är detta regnande värst roligt eftersom jag planerat att vara ute i dag men det ser ut som om det kanske skulle kunna spricka upp framöver dagen så då kanske eftermiddagen och kvällen kan bli fin...i alla fall så pass att man kan vara ute.


Nu är det 12 dagar sedan hjärtat var med och hos oss sist och ärligt talat så vill jag nog inte ha det så här så länge till...hoppas vi snart kan få möjlighet att PRATA med varandra...att hålla sig undan löser liksom inga problem. Han säger att han tycker det är jobbigt då jag är ledsen till och från men uppenbarligen så förstår han inte att han ju faktiskt bidrar till att jag blir så ledsen...i alltså snart 2 års tid har jag bönat och bett, frågat vad han ser i sin framtidsbild, vilka hans visioner är men inget svar...och de svar han väl gett på saker och ting, ja det har ju visat sig vara osanning allting...och DET gör mig....ledsen!!!


Jag älskar ju honom och vill åldras med honom men nu måste jag nog börja tänka på vad som gör mig och barnen minst ont...alla gånger jag blivit sviken så har ju även dom blivit det och jag har fått suttit och svarat på fler frågor från barnen än vad man ska behöva göra. Som tex varför han inte kommer....om han inte tycker om oss längre...etc etc...


Så vi får se vad som händer och sker...ska man se på det hela så har jag ju varit mer ensam under dessa 2 år än vad vi varit tillsammans. Det har ju bara varit på helgerna i stort sett och jag vill ha mer än så!! Jag vill inte ha ett helgförhållande....sedan vill jag inte behöva BE om kärlek och enbart orden räcker inte längre...för hittills har ju allt bara varit en massa tomma ord och lögner. Kan inte förstå....gör man den man säger man alskar så ont?! Gång på gång....?


Vi pratade lite häromdagen och då intygades det återigen att han visst både älskar mig och barnen och bryr sig om oss...men HUR ska jag tro honom? Jag VILL tro.....men...det gör ont, det gör bara så ont....

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards