Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Ont, det gör ont.....

Av AME - 26 februari 2012 15:52

I dag är en dag där saker gjort/gör ont...Det är inte det att jag ältar saker och ting...det är bara det att jag inte kan släppa det gamla för jag har inte fått en chans till ett avslut ens!

Jag är olycklig i det liv jag lever i dag...OLYCKLIG!!!


Jag vill tillbaka till allt det jag blev fråntagen...mitt LIV!

Min kärlek, mitt hem, mitt arbete, mina vänner, mitt liv som var fritt från skulder och annat skit...se hur det blev!!


Jag är olycklig....mitt inre är dött och allt jag är är ett skal iklätt en mask av falskhet!!!


Jag hatar mitt liv, jag hatar mig själv och jag hatar de personer som förde mig ner i mörkret...men jag älskar...saknar...hoppas och ber...


Jag vet liksom inte hur man slutar....vet någon?!


Om jag ändå hade kunnat fått gjort ett avslut ändå, kanske hade det kunnat kännts något mindre ont...men jag fick inte ens det utan jag städades ut ur mitt hus då jag låg på sjukhus...fick inte säga till om någonting, vad jag ville ta från vårt hem eller någonting. Jag som ändå ägde hälften i både huset och annat.

Jag har inte fått korten på barnen fast jag bett om det...jag köpte en säng till yngsta dottern då hon föddes som hon skulle få ha till sina barn..den har han eldat upp...

Jag har bett om en del i möbellväg men inget fått utan jag fick köpa allt nytt både till mig och barnen...jag hade ett gamalt piano, det har han gjort sig av med...hunden sålde han då jag låg på sjukhus....jag har inte fått säga någonting!!!

Och detta avslut var något jag verkligen behövde och som till och med läkarna på avdelningen underströk noga...men det sket han blankt i och djupare sjönk jag.

Under de 6 månader jag låg på sjukhus fick jag träffa barnen EN gång på avdelningen. Barnen var en viktig del i mitt tillfrisknande och han lovade dem att de skulle komma fler gånger men EN gång på 6 månader.....hur kändes det tror ni? Att  vara där och se alla andra få besök utav sina barn......va?!


Och den nya fi**an flyttade in medans jag låg på sjukhus (efter 3 månaders relation!) innan jag ens fått komma hem och skapat en vardag med mina barn...jävla förbannade idioter!!!! HATAR !!!!

HUR tänker man då som pappa??!!

När ens barns mamma är jättesjuk, nära att lämna livet...barnens liv har brustit också låter han en annan fi**a kliva in barnens liv! Är inte en mamma mer värd än så?


Är inte barnen värda att få en trygg relation och en vardag tillsammans med sin mamma och pappa på skilda håll FÖRST? Är inte barnen prio ETT vid en separation?

Barn som får sin familj splittrad och ska anpassa sig i 2 hem....


Nää...karlar tänker enbart med KUKEN !!!

Och den nya fi**an...hur tänkte hon?

Som själv har barn...torde inte hon kunnat tänka sig in i situationen?

Tänkte hon på sina 2 små barn då hon slet upp dom från sin trygghet 50 mil bort bara pang bom?!

Nää....jävla tomrum där i skallen!


Jag HATAR, AVSKYR....ont skall med ont fördrivas!!

Tids nog....jag säger bara tids nog....

Jag VET att det kommer slå tillbaka, jag vet....och då ska jag SKRATTA !!!


 

 
 
Ingen bild

Läsare

26 februari 2012 17:19

Vad kan man säga.
Life sucks, ibland mer, ibland mindre.
Kan känna igen mej i en hel del av det du skriver, men tror att jag kommit ur min svacka nu. Det enda raka är nog att försöka glömma och gå vidare, människor som gör en illa bär man hålla så långt borta från som bara möjligt är.
Försöka rikta fokus på dej själv och barnen, X-et och hans ny kvinna är nog inget du kan göra något åt i alla fall. Försök omvandla ilskan till kärlek till din pojkvän?
Lycka till med vad du nu än tar dej för.

AME

26 februari 2012 18:52

Tack....ja livet suger!
Likaså gör alla oförstående människor som gör ner mig i det hela...men det hör dom för att de inte vet...finns fö ingen som vet allt heller...visste alla allting kanske jag kunde möta förståelse istf att gå skit och bli kallad sjuk...

 
Ingen bild

M

26 februari 2012 17:41

Jag hoppas du inte kallar dina barns plastmamma detta när dom hör...jag är inte ett dugg brydd över att han inte vill ha med dig att göra och att låta dig få ett avslut...i mina ögon är du ff sjuk...jättesjuk tom. Jag blir nästan rädd när jag läser detta...så mycket hat...kanske du kan få respekt när du själv börjat respektera..kalla folk fitta och dyligt då får man nog acceptera att man blir kallad ett och annat själv. MEN, jag kan hålla med dig om att du behövt få vara med att dela upp saker, få korten på barnen etc och fått prata er fram till saker men han hade nog bestämt sig för att seppa oavsett allt han sagt och lovat...kanske han lovat för husfriden?

AME

26 februari 2012 18:49

Sorry...men sjuk är jag definitivt inte och jag hade ej heller behövt bli det ens men tack vare mina barns pappa blev jag sjuk.
Friskförklarad blev jag för 1.5 år sedan och enligt både läkare och andra kontakter på affektiva är mina känslor normala med tanke på allt som hänt...så sorry, jag är frisk!
Och både läkare och annan personal påpekade vikten utav att jag fick mitt avslut...men det skett han blankt i och ju längre ner sjönk jag...mycket omtänksam pappa va? Näe, inte ett dugg...på 6 månader kom han med barnen EN gång till mig...EN gång på 6 månader!! Barnen var också en viktig del i mitt tillfrisknande och till och med dom undanhöll han mig!
Sen så vet du inte om hela historien, visste du det kanske du skulle ha en annan bild av det hela...du vet inte vad jag blivit kallad...du vet inte vilket skitsnack jag haft runt mig, som barnen hört sägas för hemma...du vet inte om psykisk misshandel, fysisk sådan, hot etc..
Jag ägde halva huset....det har jag heller inget fått för.
Går man ur ett förhållande ser man väl till att ordna allt praktiskt innan någon annan att den andres plats? Och viktigast för barnen är väl att skapa trygghet OCJ rutiner i deras båda hem....jag skulle iaf prioritera barnen, det gjorde inte han!!
När jag låg nedsövd i respirator tog han barnen och drog i väg med dom till henne...tänker man med hjärnan då? Nää...
Vet du hur han gjorde slut...jo, genom att maila mig på jobbet!! Och det fanns inget att säga...
Hat, jaa...jag hatar och jag håller fast vid att ont skall med ont fördrivas!!

 
Ingen bild

M

26 februari 2012 19:12

Jag har rätt att kommentera bloggen..lägger man ut den offentligt får man räkna med kommentarer och jag kommenterar utifrån det jag läst.Du tror du vet och kan allt och har tyvärr talets gåva MEN..vi är många som gått igenom helvetet men kommit tillbaka!

AME

26 februari 2012 22:21

Självklart har du rätt att kommentera men som sagt du skulle säkerligen kommentera annorlunda om du kände till HELA historien...
Sedan måste jag fråga...VART har du läst att jag tror jag kan och vet allt? Har jag skrivit det, eller??!!
Näe....
MEN när det gäller mig själv så fasen kan och vet jag allt serru...
Det är väl klart som faan att jag vet att andra gått igenom och går igenom saker som är 1000 gånger värre, men för MIG är det så som jag skriver...FÖR MIG!
För det är mitt liv det handlar om , mina tankar, mina känslor, mina funderingar, mina erfarenheter etc....det är MIN blogg.
Alla är välkomna att kommentera MEN jag får ju förklara saker och ting för de ovetande.
För som du skriver, du kan enbart kommentera utifrån det jag skriver...och det är lite du vet då...
Och när en människa dömmer mig...ja då blir jag rent ut sagt förbannad...speciellt då det kommer från en som inget vet.

 
Ingen bild

M

27 februari 2012 07:06

Ja du har ju rätt att bli förbannad..du har ju rätt till allt nuförtiden för ingen ska trampa på dig mer men vet du va..du har blivit en HEMSK människa!! Du skriver du är friskförklarad...det gör meg än mer RÄDD över ditt beteende....

AME

27 februari 2012 07:56

Vem är du att döma? Du vet som sagt INGETING!
Visste du så är det inte mig du skulle kalla för hemsk...det är jag helt säker på men som sagt, du vet ingeting...bara den lilla promille utav det som jag delat med mig utav i denna blogg.
PROMILLE!!
Och frisk...jaa när kunniga inom vården bekräftar det så torde det vara så och vet du vad...den enda diagnos jag haft är depression och deprimerad är var och varannan människa så då torde hela världen vara sjuk då, eller?
Du kanske är nedstämd du också i bland...gud en sån HEMSK människa du är!?
INGEN människa ska behöva ta skit och bli nertrampad...och det är en människas rätt att säga i från för att undvika sådant.
Jag är ingen hemsk människa, de som är hemska är de som dömmer...dvs du bland annat...som inget vet men ändå kan döma.
Jag är en helt vanlig människa som blivit utsatt för ett helvete och visste du allt...jaa du, då skulle du nog be om ursäkt för ditt dömande.
Vem är egentligen hemskast...en människa som dömer utifrån ord eller den som lever mitt i allting? Joo, den dömande människan.....

 
Ingen bild

M

27 februari 2012 13:15

Med din bakgrund borde du blivit ödmjuk mot livet och det du har istället för att hata...och döma...du har ju redan dömt ut ditt ex nya och kallar henne olika saker..men just ja..jag glömde...du får säga vad du vill....och jag får inte ner dig i djupet..det har du klarat av själv..helt SJÄLV.

AME

27 februari 2012 15:56

Såna som du hjälper till...såna som du får mig att sjunka vissa dagar då jag är svag.

När det till och med står inskrivet i journaler att omgivningen och händelser gjorde mig sjuk...jaaa du, inte var det jag själv som såg till att jag blev sjuk i depression...MEN jag själv såg till att jag blev frisk...FRISK...jag själv tog mig upp ur mörkret men jag påverkas fortfarande...

Ödmjukhet förtjänar de som visar ödmjukhet och det ger jag till dom som förtjänar det.
Jag kan ju berätta för dig att jag alltid varit klippan i min vänskapskrets...den som alltid ställde upp dygnet runt....men när jag behövde hjälpen...jaadu....

Jag har fått bilden av "utbytet" pga hennes handlande, hennes attityd, hennes skitsnack då jag var sjuk och det barnen berättat för mig och sagt om henne...jag LYSSNAR på mina barn...något som kanske deras pappa också borde ha gjort!?!

Vid en separation är barnen prio ett....eller anser inte du det kanske? Har du barn själv....är du en perfekt människa?
Nej för en perfekt människa finns inte...alla har vi våra fel och brister...så även du kära M!

Detta är som sagt MITT liv, MINA erfarenheter, MINA känslor och tankar....och du är inte jag...tack gode gud!

 
Ingen bild

M

27 februari 2012 21:28

Ja tack gode gud för att jag inte är du...och ja jag har barn och ja jag har blivit *utbytt* också...och sånna som jag får dig inte att sjunka..som sagt det fixar du helt och hållet själv!!

AME

27 februari 2012 22:31

Vet du mer än vad utbildade läkare, kuratorer, terapeuter och psykologer?
Saker, händelser och MÄNNISKOR gjorde mig sjuk...saker, händelser och MÄNNISKOR fick mig att sjunka...människor kan göra en annan människa väldigt väldigt sjuk...väldigt väldigt illa och människor kan ta livet av en annan människa genom ord och handling...
Visste du allt skulle du nog ha en annan bild av det hela...du är en dömande människa du...
Har du varit utsatt för övergrepp, mobbing av både fysikt och psykiskt slag sedan du var barn, hamnade du snett och bland fel människor i dina tonår, har du råkat ut för misshandel, sexuella övergrepp, hot, våld, trakasserier, växt upp i ett kärlekslöst hem, ett hem där ilska gick ut över dig som barn, har du levt med en hotbild gentemot dig, har du fått kämpa för din rätt då du egentligen inte behövt kämpa, har du blivit dömd för sådant du varit oskyldig till, hamnat i trassel, gjort livsförändrande operationer, stått under tvång etc.....
Nej det tror jag inte...men detta är saker som hänt i mitt liv...detta är saker som påverkat mig...detta är saker jag bär med mig...detta är MITT LIV!!
Och det spelar ingen roll vad du anser, tycker eller tänker om mig...se mig du som sjuk...jag själv vet ialla fall att både mina känslor och tankar är fullt normala.
En depression kan vem som helst hamna i...dock påverkar saker och ting hur djupt man hamnar och hur lång tid det tar innan man får det att vända.
För mig vände det i juni 2010...men bara för att det vänder betyder inte det att alla sår är läkta, läkningsprocessen kan ta år och under den kan sår rivas upp. Bara för att det vänder betyder det inte att allt är frid och fröjd...bara för att det vänder glömmer man inte...bara för att det vänder betyder det inte att man lägger allt bakom sig.
Livet är en kamp på många olika sätt och alla för vi vår egen kamp...
Jag för min kamp tillbaka till ett glädjefullt liv igen genom att gå på samtal, bearbeta allt som hänt, gråta, älska, hata, skrika, vägra ta skit, se till vad som ligger i min rätt och att vara öppen om allting...
Men alltid sticker det någon i ögonen och uppenbarligen sticker det i dina....

 
Ingen bild

M

27 februari 2012 22:25

Jag tycker uppriktigt synd om din omgivning...

AME

27 februari 2012 22:35

Varför då när ingen min omgivning inte gör det?
De som finns i min omgivning har valt att finnas i min omgivning kanske just pga de inser och förstår...
Jag kan tycka synd att du kan döma då du inget vet...när de som vet inte ens dömer mig...när de som svikit till och med har förlåtit och insett hur fel allt blev...
Men tyck du vad du vill...du är bara en i mängden av oförstående människor...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AME - 7 juni 2017 16:10

tiden rusar iväg alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med...vad skrev jag sist nu då? Jo, växthusbygge....det står klart nu och vi har börjat fylla det. I nuläget har vi 1 paprikaplanta, en gurkplanta, dill och 11 sorters olika tomater (ja...

Av AME - 22 maj 2017 15:02

Då var det dags för ännu en vecka då...veckan som varit sprang iväg i ett rasande tempo och helgen som var likaså.I helgen var det bara yngsta dottern som kom till oss eftersom den äldsta skulle hitta på något tillsammans med några kompisar... I lö...

Av AME - 19 maj 2017 10:05


I dag är det 1 vecka sedan ditt liv tog slut och saknaden river än i mitt bröst...mitt fyrfotabarn, min prins.Tårarna som fallit senaste veckan har varit många och än är de inte slut. Tittar ut genom fönstret till altanen och väntar på att du ska s...

Av AME - 16 maj 2017 13:25

I fredagsnatt gick det hål i mitt hjärta...Min prins, min heliga birma Emil finns inte längre kvar hos oss... Strax efter klockan 23 i fredagskväll så knackade det på dörren och min sambo gick och öppnade...tog ett bra tag innan han kom in och jag ...

Av AME - 9 maj 2017 15:05

så ringde min läkare och talade om att det fanns inga avvikelser i mitt blod så då kan en sak uteslutas i alla fall....TACK GODE GUD!!!   #provsvar #lättad #tacksam ...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards