Alla inlägg den 1 februari 2013

Av AME - 1 februari 2013 19:31

Fredagkväll och klockan har precis passerat halv 8...


Sitter med yngsta tösen och kollar på barnkanalen, just nu programmet WILD KIDS men förut var det ett program där barn fick träffa och uppträda med sin idol och i kvällens program var det KALLE MORAEUS som det var en ung kille som ville träffa...jag har ju en solklar favoritlåt med honom som han framför på fiol.


En låt som får mig att tänka på min fina vän T, en låt som berör mig i det innersta och minns stunder...självklart spelades den låten i det programmet och OJ en sån saknad jag kände efter min vän då jag hörde den. Det blev som ett hugg inombords och tårarna var på väg att börja rinna...SAKNAR!!! Men jag vet att det kommer bli fler/många samtal, kaffe, musikprat, lyssnande, delande utav texter, middagar och umgänge igen....det fel som blev ligger bakom och det ska på inga sätt någonsin få bli fel mellan oss igen.


Han är en VÄN jag aldrig vill förlora...och utav en speciell anledning går mina varmaste tankar lite extra till honom och hans lilla familj just nu...

hoppas allt går/blir bra  





Nu blir det fortsatt tevemysande till dess det är dags för oss att krypa ner i våra sängar...och i natt hoppas jag att jag kan få sova snäppet mer än vad som blev i natt och tidigare nätter.

Hade dock ett samtal med en vän på facebook nyss som gjorde att det dök upp lite att fundera kring...trevliga funderingar dock men funderingar som säkert kan få mig att ligga vaken, hahahaha....jösses!

Av AME - 1 februari 2013 12:01

och vi skriver den 1 februari i dag...vi går mot våren hörrni   


Eftersom det är fredag i dag så var det bara äldsta tösen som skulle väckas och i väg till skolan, yngsta tösen har ju ledig dag på fredagar eftersom förskoleklass inte har några lektioner på fredagar.

När äldsta tösen åkt i väg till skolan så tog jag och kröp ner igen en stund i väntan på att yngsta tösen skulle vakna och det gjorde hon efter ungefär 30 minuter men sedan tog hon med sig sitt nintenod och kröp ner bredvid mig också hade vi ytterligare en halvtimmes mysvila innan vi klev upp och fixade med frukost.


Nu har klockan precis passerat 12 och om en halvtimme slutar äldsta tösen skolan.
Tror nog inte vi ska hitta på just något speciellt alls i dag eftersom jag tänker försöka fortsätta detta med lite småplockande med böcker och annat...funderar på att slänga i hop en äppelkaka eller en sockerkaka också, kan ju vara bra att ha om man råkar få främmande som dyker in.

Middagen i dag blir fläskpannkaka...det är gott det!!!


Sömnen under natten som var blev 2½ timme men i natt var den SAMMANHÄNGANDE så det var ju rätt okej jämnfört med de tidigare nätterna. Egentligen brukar jag behöva 5-6 timmars sömn för att känna mig utvilad men jag är ändå glad över dessa 2½ får jag nog säga...men lite zombiekänsla har jag allt i kroppen men men...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards