Alla inlägg den 18 februari 2013

Av AME - 18 februari 2013 15:28

Klev upp med guldkornen till morgon och då de åkt till skolan så tog jag och slängde in en tvätt och sedan la jag mig och läste + löste korsord en stund.

Åt frukost och efter det så gjorde jag mig en stökresa till Fränsta för att hämta ut en försändelse som kommit med posten + pumpa mitt ena bakdäck som läcker ur luft.

På vägen hem från Fränsta kikade jag hem till bästa kusin L-L på en kopp kaffe och lite surrande...blev inte så länge eftersom barnen hade kortdag på skolan i dag och kom hem kl 13.


Nu står det en kålrot och lite potatis och puttrar på spisen, blir rotmos och köttkorv i dag här till middag.

Yngsta tösen har en kompis här en stund nu och sedan då vi har ätit så kommer barnens pappa och hämtar dom...sen dröjer det TRE veckor innan jag får krama och få yngsta tösens små armar kring min hals igen eftersom hon flyger ner till sin farmor och farfar i morgon bitti...

Blev så varm inombords i går då hennes storasyster sa att hon var nervös för att lillasyster skulle ut och flyga...hon älskar nog sin lillasyster väldigt väldigt mycket tror jag....älskade guldkorn!
Storasyster är mån om henne...


Fick veta att de inte alls åker 3 stycken i morgon utan det är bara barnens pappas "bonusson" och yngsta guldkornet som ska flyga...fick lite ont i magen då jag hörde att det bara är dom 2 (han är 6 och guldet är 7) men det går nog bra det....


Önskar att jag hade kunnat fått varit med till flyget och vinkat hejdå till henne men det går inte eftersom saker är som de är.....yngsta tösen har i alla fall lovat att ringa till mamma då hon kommit fram så jag får väl hålla mig lugn!


I kväll blir så huset tyst och tomt alltså och det knyter sig lite denna gång....vet inte men det känns så där ledsamt inombords över att bli ensam.
Är nog inne i en sån där period där jag behöver få ha människor runtom mig...brukar vara extra påtagligt dessa veckobyten då men jag får väl försöka omge mig med människor på olika vis ändå...hälsa på någon och sen kan man ju hoppas på att någon kommer och hälsar på mig...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards