Alla inlägg den 23 februari 2013

Av AME - 23 februari 2013 20:31

Sovit lite "knöligt" i natt eftersom äldsta tösen sov i min säng..i vanliga fall då jag är själv så ligger jag ganska precis mitt i sängen då jag sover och spretar med både armar och ben kors och tvärs  men det gick ju inte i natt då hon sov på ena halvan så jag har i stort sett legat på en och samma sida hela natten...sovit, vaknat, sovit och vaknat om vartannat men på morgonsidan lyckades jag nog somna till riktigt och vaknade då klockan var kvart över 10!!!


Efter det att vi ätit frukost skjutsade jag henne till sin pappa för de skulle åka ner till Birsta i dag och själv styrde jag kosan upp till Ånge för att hälsa på mina vänner Kari & Anita och snosa på deras 6 stycken 3v gamla staffe valpar....åh herre jösses så gudomligt söta och det ska väl erkännas att man blir så sugen på en liten voffe men så som saker är just nu så går inte det.


Då jag satt där hos dom fick jag ett meddelande i från min kusin i Stöde som skrev att hon bjöd på middag i dag så det blev en tur till Stöde också och dit var även hennes syster med familj bjuden så det var kul att vi kunde ses allihopa där i kväll...


Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag och tittar på melodifestivalen och...ja vad faan ska man säga?! Tycker det är trist att de gått i från detta med att man ska sjunga på svenska och så...men jaa...men det är väl så, allt ska förändras men frågan är om det är till det bättre eller till det sämre?!?


Äter lite ost och kex men ska villigt erkänna att detta kunnat smaka mycket bättre om man haft vindruvor, päron, ett glas vin och något intillsittande sällskap att kura i hop sig intill :)...men någon gång så vet jag att det kommer sitta någon här intill mig igen...


Nästa lördag är det utgång på G igen för mig och kusinerna och någonstans hoppas jag ju att min hälsingevän kommer och gör mig sällskap ut igen...vi har onekligen kul i hop och trivs i varandras sällskap och vänner man trivs med ska man ju omge sig med.

I veckan som kommer hoppas jag även på annat besök men det får vi väl se hur det blir med den saken...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards