Alla inlägg den 7 februari 2013

Av AME - 7 februari 2013 23:22

men jag har i alla fall tagit mig utanför husets väggar i dag.
Dels så har jag varit och hälsat på bästaste kusin Lise-Lotte i dag och kaffat och surrat bort en stund, köpte med mig varsin vaniljsemla också men hade kunnat lätt tryckt i mig 2 stycken!


Var sen till fränsta och tankade bilen + hämtade ut medcin på apoteket, ska ju börja med en ny medicin nu som både ska vara antideppressiv, stabiliserande och sömnreglerande....blev informerad om de ev biverkningar etc som kan uppstå när man började med denna och det var ju en hel del kan jag säga. Nu har ju jag haft väldig "tur" med tanke på hur många olika mediciner jag har haft sista åren och vad jag fått i mig....är väl egentligen bara 2 utav alla dessa som jag fått rejäla biverkningar utav och det i form utav kramper, myrkrypningar och andnöd....detta skedde tack och lov då jag låg inlagd på sjukhuset, hade jag råkat ut för den andnöden hemma vette tusan vad som hänt...den medicinen plockades iaf bort med omedelbar verkan trots att det egentligen var en medicin som skulle trappas ned.


Konstigt (eller tur kanske) att jag inte råkat ut för mer med tanke på allt jag stoppade i mig....jag har nog en skyddsängel ändå som håller sitt vakande öga på mig...för egentligen borde jag inte.....jaa....


Nåväl, då jag kom hem från fränsta så fick jag ju för mig den urbota dumma idéen att skotta utav resten av gården där inte han som skottar snö skottat...han åker i princip bara in och drar upp ett spår in från vägen och inget mer men resten utav gården får jag skotta för hand....å hej vad jag skottade...och hostade....och skottade....och hostade....hostade så pass att jag började hosta blod och då ansåg jag det var läge att sluta skotta.

OTROLIGT dum ide att ens ställa sig och skotta snö då man har sån hosta som jag har....men, är huvudet dumt så får kroppen lida!


Apropå kroppen ja.....den har varit OND i dag!

Dels så har jag ju en bula + ett litet jack i pannan där jag slog i i går och sedan är hala jag öm efter gårdagens hjulande nerför trappan då jag klev på kattfaans svans....inga blåmärken eller så (ÄN) men ack så öm och stel...får se hur det går att sova nu i natt?!?! 



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards