Alla inlägg den 14 februari 2013

Av AME - 14 februari 2013 23:53

Skulle precis till att krypa ner under täcket då telefonen ringde och det var min fina vän T...han frågade i fall han kunde komma in en snabbis då han var ute och for för han ville ge mig en sak?!

Självklart fick han komma och han gav mig det jag velat få hela dagen = en stor omfamnande kram!

Jag kan säga att den "gesten" värmde någotså enormt mycket...det lilla gjorde så mycket.

Började faktiskt gråta då han åkte...just för att jag tyckte det var så godhjärtat utav honom att bara komma på tanken att stanna till, komma in och ge mig den där kramen.

Min fina, fina VÄN!!

Av AME - 14 februari 2013 15:44

ja det är vad som står i almanackan i dag men det är inget som brukar firas just och har så ej heller aldrig varit.
Eller joo...jag blev faktiskt uppvaktad utav barnens pappa på alla hjärtans dag, den första alla hjärtansdagen gav han mig ett set i guld bestående utav örhängen och halsband med diamant i halsbandet.


Detta var något jag bar på mig från den dagen och som jag bar med kärlek...fram till dess att det blev som det blev och jag i ren ilksa och sorg slet av mig det och slängde det ute i skogen vid en utav mina strapatser då jag låg inlagd.
Kan ju säga att jag ångrar mig djupt...jag hade ju inte behövt kasta det!!! :(


Jag uppmärksammade honom också vid ett par tillfällen under våra år tillsammans och det samma gjorde jag med honom jag hade ett förhållande med tidigare...men under alla år som ensam innan jag träffade barnens pappa och nu sedan jag blev "ensam igen" så har denna dag bara varit känslomässigt jobbig.


I skolan gjordes det kort som gavs från vän till vän, kille-tjej, men jag fick aldrig något och de kort jag gjorde till mina föräldrar hamnade i sopkorgen efter någon dag...så så uppskattat och firat var det.

Jag har kort etc sparade som mina barn gjort och de har värmt enormt i mammahjärtat kan jag säga.
ALLT som mina barn gjort på dagis och skolan har varit sådant som jag tagit till mig i mitt hjärta och som varit de mest värdefulla jag fått...mina älskade guldkorn <3


I dag damp det ne en elräkning i lådan...på 6000 spänn!!!
Hur i helvete ska man klara av att betala en sådan då man får ut drygt 8500-9000?
Har ju lån som amorteras också och sen ska det ju handlas mat och tankas bil...och nej, någon hjälp från soc får jag inte för det har jag bett om så många gånger tidigare så det tänker jag inte ens göra en gång till eftersom det känns som en spark i magen varje gång...de hjälper ju inte ens till med detta med mediciner fastän jag vet att de ska göra det!


Banne mig att man ska måsta ha det så här....JAG VILL HA ETT JOBB!!!
Det är faan inte roligt att få ut 11 000 mindra i månaden nu motför vad jag hade då jag jobbade. Söker alla jobb som tänkas kan men får inget fastän jag har lång erfarenhet och utbildning...nej då sätter de hellre in någon som knappt har erfarenhet i stället. Behöver jag säga att jag skulle kunna bomba denna kommun pga det de gjort mot mig?!


Nu har jag ju inte bara sökt jobb i denna kommun i och för sig utav även i grannkommunerna men vad mer kan man göra än att söka?! Flytta går ju liksom inte så man står med ena foten fast i dynghögen hur man än gör....fy faan!!!


En klen tröst då det gäller mitt boende är ju sommarhalvåret för då bor jag jäkligt billigt i alla fall...men det är ju en klen tröst just nu :(


I dag blir det våfflor, grädde, glass och sylt till middag här hemma, inte så mycket i matväg kanske utan mest bara bukfylla men nåt ska man väl fylla buken med? Sen i kväll blir det tårta...snodde i hop en sådan trots att vi inte firar denna dag...



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards