Alla inlägg den 17 februari 2013

Av AME - 17 februari 2013 13:50

Ja så var det söndag och snart är denna vecka till ända...och en ny vecka skall komma.


I går så åkte barnen till sin pappa eftersom jag var till grannbyn på "partaj"...
Det blev jag, min kusin, "lillsyrran", denne H och min vän L som åkte ner dit och innan vi for dit så satt vi hemma hos mig innan och ljummade lite, surrade, sjöng och pratade...L hade med sig sin karaoke hit men det blev lite tokigt då jag dels har så dåliga högtalare och sedan hittade jag inte hdmi kabeln så vi hade kunnat haft texten på teven utan hade bara pyttebild med texten på datorn...men det gick det också!


Dock ville inte min hals vara riktigt vän med mig så det lät rent ut sagt för jävligt då jag skrålade...haha...jag vet att jag kan sjunga men i går lät det allt annat än bra kan jag säga.


H hade med sig sin gitarr också så vi satt och sjöng då han spelade....faan alltså, jag ska banne mig köpa en gitarr jag också och lära mig spela.....då kanske jag till och med kan få till melodier till mina texter?!

Fast jag lär inte kunna lära mig spela så det kanske inte ens är någon idé att tänka på att införskaffa en gitarr ens....men det skulle vara kul!


Kvällen blev i alla fall mycket rolig tycker jag och man fick ju i sig lite, träffade en massa roligt folk, surrade käften ur led, dansade, sjöng och jaa...hade KUL banne mig!

Vet inte när vi åkte hem riktigt, hade ingen koll alls på tiden?!


Jag är så glad för att H kom hit i går och ville följa med ut. Var ju ett tag sedan vi träffades nu och det var skönt att ha honom intill sig då man somnade och vaknade...önskar att man hade någon där vid sin sida varje kväll då man lägger sig och varje morgon då man vaknar men något sådant lär aldrig hända så man får väl ta de tillfällen som ges då i stället...stunder med närhet.


I kväll kommer guldkornen till mig för att vara här tills i morgon...sedan på tisdag så flyger yngsta tösen ner till Stockholm för att vara hos sin farmor och farfar. Sedan v 10 har skolan sportlov så då åker äldsta tösen också dit och deras pappa hämtar dom då när sportlovet slutar. Det är första gången yngsta tösen ska flyga så hon tycker nog det ska bli spännande tror jag.
Barnens pappas 2 "bonusbarn" ska flyga ner till sin mormor och morfar samtidigt så hon åker ju inte helt själv....dom 2 barnen har flugit många gånger så dom är vana.

En del utav mig hade ju önskat att få åka med då hon ska flyga men det går nog bra...



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards