Direktlänk till inlägg 5 maj 2012

Tankarna har snurrat...

Av AME - 5 maj 2012 18:25

I dag har varit en dag där tankar snurrat och känslor har exploderat..tentan av det hela ett blå haka och spricka i käken...allt bara för att fråga en sak och säga vad jag tycker, får man inte fråga saker? Får man inte berätta saker?


Har  varit ute och åkt i drygt 4 timmar i dag för att rensa skallen och vråla. Vårla är faktiskt rätt frigörande, även om man känner sig helt tom efteråt...måste på grund utav en kommetar tillägga att jag INTE körde runt alla dessa 4 timmar utan jag åkte till "mitt ställe" och satt där en stor del utav tiden så nu behöver ingen ifrågasätta det!


Har inte haft någon som helst matlust i dag, hittills har jag bara fått i mig ett glas mjölk och det är inte bra...som gbp opererad bör man få i sig rätt kost för att behålla resultatet och för att magen ska fungera som den ska, men det går bara inte att äta...ska dock prova att få i mig något framöver kvällen.


Hade hoppats att hjärtat hade kommit ner i kväll men det är tydligen att föredra hockey och att dricka öl, precis som i går...blir så ledsen att han inte kan lyssna då jag säger att jag behöver honom och att jag behöver hans famn.. Ej heller då jag ber att få bli älskad, för det är det enda jag vill...enbart hans ord räcker inte till...och då har det gått snart 2 år och det har bara varit ord...vet ärligt inte hur länge till jag vill ha det så här...


Nu blir det teve en stund och sedan blir det nog n rätt tidig kväll för min del. Vaknade strax efter 03 i natt som var och kunde ite somna om..provade sova en stund i morse men se det gick inte så bra det heller.


 
 
Ingen bild

M

5 maj 2012 20:40

Du som har så dåligt med pengar, hur hade du råd att köra bil i 4 timmar? Det blir ju många mil det. Och är du en säker bilförare i det skick du är nu? Och ditt *hjärta* du är inte bara deprimerad, du är ju dum också. Hur kan du tro han vill vara med dig, du är ingen snäll tjej. Snällheten tog kg med sig när dom försvann..förvandla 99 kg till procent så har 99 procent av din snällhet försvunnit.

AME

6 maj 2012 13:32

Sitter snällheten i ens vikt så är det måga många som inte är snälla...hur mkt väger du själv?

Och beträffande hjärtat...är det snällt att lova saker gång efter gång, både till mig men även till mina barn? Är det snällt att välja alkohol framför oss? Är det snällt att låna pengar och inte ge igen dem? Är det snällt att åka på semester med oss och låta JAG lägga ut allting? Är det snällt att låta en annan sätta över pengar till hans konto för att han ska kunna tanka bilen och komma och sedan stannar han hemma och dricker i stället? Är det snällt? Är det snällt att låsa en annan ute och inte få komma in och hämta saker man har där? Är det snällt att få en att tro på sånt som visar sig kan vara lögner? Är det snällt att låta en annan betala allt? Är det snällt att "leva på den andre" emellanåt? Är det snällt att inte finnas för den han älskar när denne har det svårt? I ett förhållande FINNS man för varandra i sorgen....
Är det snällt att knappt bry sig eller finnas där man genomgår en abort med VÅRT barn? Nej där fick man sitta och stoppa i sig tabletterna själv, där fick man sitta och ha de magkramper som man får och där fick man sitta och SE...
Är det snällt att på fyllan nervärdera, håna och göra den andre illa i själen och sedan inte minnas någonting?

Jag kan tala om att jag ställt upp med faan precis allting...även fast jag egentligen inte kunnat. Jag har kommit då han har behövt mig, när han bett och haft det tufft...mitt i natten när jag sovit har jag klätt på mig och åkt dit.

Så kom inte och säg att jag är dum...du känner inte ens mig och vet ingenting. Jag ger utav mig själv...är det att vara dum?

Och beträffande bilkörningen...jag stannade på mitt "favoritställe" där jag finner lugn och stod där länge länge för att rensa. Alla borde ha en egen plats där lugn råder...kanske så även du?

Ingen människa är perfekt, alla har sina fel och brister...även du antar jag? Jag erkänner mina brister och har bett om ursäkt för dem.

Jag älskar hjärtat, känt honom sedan nu 28 år tillbaka och jag VET vilken fin människa han är...önskar bara han kunde släppa fram den människan...för han finns där bakom fasaden.

 
Ingen bild

M

6 maj 2012 13:57

Jag väger 58 kg. Jag tycker inte du är deprimerad, du måste ha en annan diagnos. Du är en farlig människa, hoppas dina barn kommer oskadda genom livet och att deras pappa är en varm trygg person. Då har dom åtminstone EN vuxen fin förebild...

AME

6 maj 2012 15:31

Diagnos djup/svår depression och krisreaktion står det i jorunalerna och den har inte ändrats...dock har detta med krisreaktionen numera strukits och depressionen står numera som mild.
Farlig är nog det minsta jag är kan jag säga och beträffande mina barn så är jag en bra mamma, fråga de som känner mig...beträffande den andre, är det bra att göra barnens mamma illa framför ögonen? Är man en fin förebild då?
Barn ska inte se...ej heller höra eller veta allt. Jag pratar ofta med mina barn dock ej aldrig om sådant som skulle få deras far i dålig dager. Så mkt vett har jag....

 
Ingen bild

M

6 maj 2012 15:33

Han hade nog sina skäl, jag vidhåller att du är en elak intrigmakerska som är bitter och avundsjuk som fan. Bara för att man har *lagliga* rättigheter innebär det inte att man får bete sig hur som helst. Och det är så du beter dig, du ska ge igen för allt gammalt mot alla för ingen sätter sig på AM längre. Du kommer aldrig få nya vänner så var rädd om dom få du har. Du är en sån man passar sig noga för att få i sitt liv. Tycker synd om ditt ex och hans nya. Hoppas dom kan slå ifrån sig dig och få vara lycklig. Det unnar jag dom.

AME

6 maj 2012 15:50

Du vet INGENTING...avundsjuk är det sista jag är för det finns INGET att vara avundsjuk på.
Bitter är jag inte utan ledsen på grund utav den behandling jag fick då jag var sjuk....att inte ens få skapa en trygghet med barnen eller själv städa ur mina saker och dela på det som var vårt (har ff saker kvar som jag inte fått)...eller ens ta del utav det hus VI ägde, VI ägde.

Ge igen för allt gammalt? Vad skulle jag tjäna på det?...ska jag gräva upp de som inte längre finns då tex?

Sedan finns det INGET skäl att slå...INGET !
Och definitivt INTE i närheten utav ens barn.
Nya vänner har jag fått gott om och de gamla VET hur jag är som människa...de vet att den gamla AM är jag och de ser ej den jag blev pga det som var.

Och nej ingen sätter sig på mig längre...de som satt sig på mig redan har gjort det och det finns ingen anledning att ge igen för det?
För som sagt...vad skulle det tjäna till?

Du får nog ta och ändra bilden utav mig eller ta reda på saker och ting först...och åter igen, de ÄR ju lyckliga familjen redan så...

"att säga en sak innan men vet eller tänkt efter är som att torka sig i arselet innan man skitit"

 
Ingen bild

M

6 maj 2012 15:59

Jag VILL inte ändra min bild av dig. DU är sjuk och borde få hjälp! Talets gåva har du och det hör också till sjukdom. Vända och vrida på saker till andra blir svarslösa, det hör till sjukdomsbild..

AME

6 maj 2012 16:25

Du må vara mer utbildad då än både läkare, terapeuter och andra om du kan ge en diagnos?!Isf har jag varit sjuk sedan jag föddes eftersom jag pratade via skrift, herregud så många sjuka människor det skulle finnas. Tänk alla reportrar som har både talets och skriftens gåva? Och alla författare och för att iinte prata om kungen och alla talare i riksdagen och på andra ställen..och alla artister som skriver egna texter...Ojojoj....landstinget måste nog bygga ut i stället om alla ska få plats!?!
...du vill inte ändra din bild? Lär och känna mig först innan du säger något...döm inte hunden efter håren och torka ändan innan du skiter...läs psykologi och psykiatri du också så du kan lära dig om hälsa och sjukdom.
Den människa som blir svarslös kanske borde LÄRA sig att svara för sig...

 
Ingen bild

M

6 maj 2012 16:26

Det spelar ingen roll hur vacker man gör sig, i ditt fall försöker du med en massa kraffs i ansiktet och viktoperationer. MEN, glöm inte att är man ful inuti skiner det igenom även på utsidan! Det syns att du är en elak person! Tyvärr, försök bli lite ÖDMJUK kommer livet bli lättare. Låt människor få se den fina ödmjuka istället för den ALLTID elaka som ska ha sin vilja fram. VAD det än kostar..Kanske du skulle vinna på att inte säga vad du tycker i ALLA lägen!

AME

6 maj 2012 16:49

Hade jag inte gjort gbp operationen så hade jag varit död i dag på grund utav min vikt och tyngd...tror du det var ett alternativ? Det är liksom det anledningen är för de människor som gör denna operation + att ev bli fri från diabetes och liknande, kan tillägga att det är en stor operation och ej helt riskfri...skulle du vilja väga 169 kilo?
Skulle du vilja tvingas krypa då du dammsuger pga att dina ben inte orkar med att de gör ont?
Jag har varit stor sedan 16 års ålder och en kropp orkar inte med övervikt hur länge som helst...och innan denna operation har jag provat det mesta (började fundera på denna operation vid 20 års ålder så den är väl genomtänkt och var min sista utväg) från dietister, hälsohem, kost, motion etc etc.
Sedan verkar du själv vara ganska korkad då du uppenbart accepterar kvinnovåld?!
Krafset i ansiktet är upp till mig, det är en del utav min personlighet och något jag velat sedan jag var 18 år...
Insidan min är långt från ful kan jag säga...den ser då betydligt bättre ut till mitt yttre eftersom jag hatar min kropp...är det isf fult att hjälpa alla man kan i den mån man kan? Att finnas i tid och otid för de runtom? Är det fult att älska sina nära? Jag har ALLTID gett av mig själv..är det fult menar du? Gör inte du det till de runtom, hjälper, stöttar etc...då kan det ju disuteras vem som är ful egentligen. En som ger allt eller bara tar?
Min vilja? Ja den är att få rätt till det jag har rätt till och att inte bli behandlad som skit.
Ödmjuk har jag alltid varit, fråga så får du veta vettja! En icke ödmjuk människa är en sådan som inget ger...
Jag vet vem jag är, hur jag är och det vet mina närmaste också. Det räcker för mig men för den skull accepterar jag inte vad som helst och jag svarar alltid på orättvisor...inte bara för egen del utan för andra.
Jag lär även mina barn att inte acceptera orättvisor, detta har de haft nytta av då någon i deras närhet blivit mobbad...att säga i från och säga till.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AME - 7 juni 2017 16:10

tiden rusar iväg alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med...vad skrev jag sist nu då? Jo, växthusbygge....det står klart nu och vi har börjat fylla det. I nuläget har vi 1 paprikaplanta, en gurkplanta, dill och 11 sorters olika tomater (ja...

Av AME - 22 maj 2017 15:02

Då var det dags för ännu en vecka då...veckan som varit sprang iväg i ett rasande tempo och helgen som var likaså.I helgen var det bara yngsta dottern som kom till oss eftersom den äldsta skulle hitta på något tillsammans med några kompisar... I lö...

Av AME - 19 maj 2017 10:05


I dag är det 1 vecka sedan ditt liv tog slut och saknaden river än i mitt bröst...mitt fyrfotabarn, min prins.Tårarna som fallit senaste veckan har varit många och än är de inte slut. Tittar ut genom fönstret till altanen och väntar på att du ska s...

Av AME - 16 maj 2017 13:25

I fredagsnatt gick det hål i mitt hjärta...Min prins, min heliga birma Emil finns inte längre kvar hos oss... Strax efter klockan 23 i fredagskväll så knackade det på dörren och min sambo gick och öppnade...tog ett bra tag innan han kom in och jag ...

Av AME - 9 maj 2017 15:05

så ringde min läkare och talade om att det fanns inga avvikelser i mitt blod så då kan en sak uteslutas i alla fall....TACK GODE GUD!!!   #provsvar #lättad #tacksam ...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards