Alla inlägg den 2 januari 2013

Av AME - 2 januari 2013 18:59

på det nya året...2013...


Dagen startade rätt sent i dag, klockan var nog kvart över 10 då yngsta gudkornet slog upp sina ögon och hon var nästan kvart över 12 då det äldsta guldkornet och hennes kompis vaknade. Hon har haft sin bästis hos sig sedan i går och de låg vaken till klockan var över 3 för jag somnade till där vid 3 tiden och då var de fortfarande vakna...så i dag sovs det länge i huset...jaaa, i alla fall  barnen.


Själv fick jag väl kanske 4 timmars sömn i alla fall så jag får väl vara nöjd...dock inte sammanhängande men sömn dock.


I dag har yngtsa gudlkornet haft en kompis hos sig en stund och det har skrattats och stojats vilket fått det att dra i mammamungiporna också...härligt med liv och läten i huset! Kompisens pappa gav sig av med skotern en stund så då fick det lekas lite och sedan då han återvände så fikade och surrades det en stund.


Dagens middag bidde pommesfrites & korv, inte det godaste och  nyttigaste precis men ändock mat i magarna och det är ju det som är huvudsaken...


Nu så har äldsta tösen fått satt sig en stund vid sin dator och det yngsta och jag sätter oss i soffan och tittar på teven, någon film eller spelar lite wii nu till dess det är dags att lägga oss. I kväll blir det inte lika sent som det blivit sista kvällarna utan vi ska väl försöka lägga oss i skaplig tid så vi inte sover bort halva dagen i morgon också...


I dag medans barnen var ute och lekte så satte jag mig ner och lät tankarna fara i väg...kände då hur mycket jag saknar min fina vän T...det är ju ett tag sedan vi pratade med varandra och då vi gjorde det riktigt sist så blev saker väldigt fel. Känner att jag skulle behöva få prata med honom om det...han har lovat att vi ska göra det men frågan är NÄR!? Jag är ju en funderande människa så mycket tid går ju tyvärr åt till att fundera kring detta...och då jag gör det så blir jag ju ledsen också...för jag saknar honom verkligen i  mitt liv, som min fina vän.


Men jag kan ju inget göra...mer än att vänta och hoppas att vi får den möjligheten att prata ut kring detta.

Vi båda vill ju ha kvar den andres vänskap och för min del så känns det som jag behöver få ha honm kvar i mitt liv också...för på den ändå korta stund vi känt varandra så kom vi ju ändå väldigt nära och jag tyckte vi fått en god och fin vänskaps relation...jag släppte i alla fall in honom rätt djupt in i mitt liv och han fick ta del av saker som ingen annan fått förut och det gjorde jag utav den anledningen att han påverkade mig så som ingen annan tidigare heller gjort. Med honom kunde jag vara mig själv till 110% och han dömde mig inte....(el är det vad han gjort?!)


Man kan säga att han tog mig med storm och nu lämnat mig likt en förlist eka.....? Typ....


Men jag hoppas...jag önskar och hoppas...att det han sagt om vår vänskap åtminstonde är sanning.


Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards