Alla inlägg den 31 januari 2013

Av AME - 31 januari 2013 14:46

Har förvisso sovit nästan 2½ timme sammanlagt men det är ändå på tok för lite för min del, speciellt då jag har 2 nätter till bakom mig med ytterst lite vila/sömn men men...det är liksom inget att göra någonting åt.

Jag kan ju inte tvinga kroppen till sömn, förvisso torde min medicin hjälpa mig men då den inte gör det så är det inte så mycket mer att göra än att "gilla läget"...ska ju snart börja prova en annan medicin så man kan ju hoppas att den hjälper till mot det bättre då i alla fall.


Som mest har jag ju haft 11 nästintill sömnlösa dygn på raken....och detta är ju "bara" dygn 3.


I dag har jag varit ner till "lillsyrran" på lite kaffe och umgänge...var ett tag sedan vi sågs nu på grund av olika "sjukor". Sedan då jag kom hem så slängdes det in tvätt och togs tag i disken. Hade tänkt gjort fläskpannkaka till middag i dag men det får bli rester (köttgryta och kycklinggryta) eftersom jag inte har mer plats för evenetuella rester efter den i kylen...så rester i dag och fläskpannkaka i morgon.


Tänkte försöka flytta om litegrann i köket nu i eftermiddag och kanske försöka få lite ordning på mina böcker i bokhyllan...böckerna ligger just nu nerpackade i kartonger uppe på äldsta tösens rum och det är ju synd att de ska stå där och ta plats eftersom det finns en bokhylla att ställa dom i...nu är ju inte jag någon som läser så där jättemycket men...ja....


Har varit upp på ena tanket på huset i dag för att försöka knacka bort lite is. Ligger/hänger som en stor klump med snö som smält i hop till is där och den ligger/hänger precis över där man gå när man ska in i huset och tänk om det släpper precis då någon går där...då kan det gå riktigt riktigt illa. Lyckades få bort litegrann men det är mycket kvar och jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få bort resten...kanske jag måste upp med en stege och försöka knacka från sidan men det är inget jag vill göra då jag är själv utan måste nog ha någon som hjälper mig....måste lösa det på något vis!!


Den magkänslan som jag skrivit om håller i sig och jag tror mig ana varför den känns vid...hoppas dock att magkänslan är fel!! :(



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards