Alla inlägg den 27 januari 2013

Av AME - 27 januari 2013 21:30

Huset lever igen och det råder frid i mammahjärtat nu då guldkornen ligger här i sina sängar...älskade ungar <3

Har bara myst på hela eftermiddagen och kvällen...tittat på en film och skrattat så tårarna runnit och magen gjort ont, tittat lite på teve också har yngsta guldkornet och jag spelat lite wii.


I morgon är det skola och då barnen åkt så styr jag kosan mot bilbesiktningen i Ånge för ombesiktning på bilen så nu hoppas jag handbromsen är okej. Bävar dock att köra kan jag säga för det snöar här just nu och mina däck är ju som sagt inte vidare värst bra...men jag tar det lugnt så det ska nog gå.


I morgoneftermiddag kommer kusin med familj hit och fikar lite tårta...äldsta guldet fyllde ju år i veckan som var men var ju då hemma hos sin pappa så i morgon har vi lite fika och tårta här hos mig.


Klockan är "bara" halv 10 nu men jag är jättetrött och ska nog ta och krypa ner redan nu faktiskt...sen om och när jag somnar återstår väl att se. Har snurrat på rätt bra i skallen på mig nu här och det har väl varit lite utav en kollission mellan hjärtat och hjärnan. Många tankar, många känslor, många funderingar och annat....


Just precis här och nu känner jag mig mest bara vilsen...och tom på något konstigt vis...varför?

Jaaa, jag vet inte...men det är mycket som snurrar!!


God natt....

Av AME - 27 januari 2013 13:10

Gårdagens utgång blev en lyckad sådan...trevligt folk, roligt folk, härligt folk och KUL :-)

Fick en massa goa komplimanger under kvällens lopp och jag försöker suga åt mig allt sånt numera...förr så gick det in genom ena örat och ut genom det andra, det var som att hälla vatten på en gås typ men nu så försöker jag ta till mig det som sägs och tacka när någon säger något vänligt.


Blev dock lite arg på en person som kom fram och flinade upp sig något väldigt och sa att han tyckte jag blivit fin och att jag såg bra ut etc etc...den personen som sa det är en person som typ nonchalerade mig totalt förr då jag var stor och tjock och som knappt såg åt mig.

Fräste väl tillbaka något i stil med  "jaha, så jag var ful förut då?" också gick jag därifrån...


Vaknade första gången redan halv 5 i morse och var upp en sväng...men kröp ner intill H igen och lyckades somna och sov fram till 9 tiden då jag hörde att min kusin Katarina började röra på sig på övervåningen men hon tog nog och lurade till ytterligare ett tag så först vid kvart i 10 klev jag upp och satte på kaffe och fixade med frukost.

Trevligt med frukostsällskap :-)....


Vid 11.30 så åkte H hemöver...får väl se när vi ses nästa gång nu då.


Klockan är nu 14 och så småningom lär guldkornen komma hit, har ringt till dem och sagt att de kan få komma när de vill nu så nu sitter mamma och bara väntar på att de ska komma så jag får krama om dom....det är ju 2 veckor sedan de var hos mig nu så mammahjärtat längtar och saknar nu....

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards