Alla inlägg den 11 januari 2013

Av AME - 11 januari 2013 15:46

Och en rätt slö sådan ska villigt erkännas....men vad gör det?

Jag har ju inga direkta måsten så...


I går var jag och surrade av en stund och drack kaffe hos en vän, har fasen inte varit hem till någon på ett bra tag nu så i går bara kröp det liksom i kroppen på mig och jag var tvungen och åka någonstans...tror nog min "pugh" behövde få sig en åktur också med tanke på att jag inte startat han sedan nyår.


Efter lite kaffande och surrande så fick jag ny energi kändes det som och jag åkte på affären och sedan hem och kastade ut julen på nedervåningen...bytte gardiner, plockade bort allt "juligt", klädde av granen och i väg med den + bytte belysning i alla rum (utom barnens, det ska jag göra nu i dag). Kändes rätt skönt faktiskt då i går kväll när jag satte mig i soffan och pustade ut...


Fick ett välkommet telefonsamtal också i går utav min fina vän och det värmde gott att få höra hans röst igen. Vi har ju som sagt inte pratat något på nästan 4 veckor nu (bortsett från väldigt ytligt lördagen innan julafton) och eftersom han har satt sådant avtryck hos  mig som person så har han faktiskt fattats mig....som min VÄN.

Tycker om honm oerhört mycket och känner fortfarande det jag känt MEN från nu som min vän...man kan ju faktiskt älska sina vänner också och det är ju på ett helt annat sätt än att älska en ev partner.

Han är en av de vänner jag vill få ha kvar livet igenom...

Skulle försöka komma förbi något till veckan på en kaffe så då kanske det ges möjlighet till att prata lite...

Blev i alla fall glad över att han ringde.


Pratade även med denne man i går (kommer kalla honom förfrån nu) och han är ju rätt rolig...vårt samtal fick mig att le och känna mig rätt väl till mods på något vis :-) ... känns ju bra!!!


I dag har jag också varit i väg hem till en vän på kaffe och lite surr, tvättat kuddarna i sängen och fortsatt stöka undan julen och så. Har ju barnens rum kvar där belysningen ska bytas också sen skulle jag behöva ta en vals med snabeldraken i hela huset och slutligen städa toaletten ordentligt...får se vad som blir gjort. Just nu ska jag i alla fall sätta mig och äta...å sen får vi se vad som "orkas med".

Skulle behöva ta mig ett fotbad och fila fötterna också...låter lite mer frestande än att städa ska villigt erkännas.
Städa kan jag ju om inte annat roa mig med i morgon...hehe!


Och vem vet...kan hända man råkar få besök också här i helgen. Det vet man aldrig...tror dock inte så är fallet men...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards