Alla inlägg den 26 januari 2013

Av AME - 26 januari 2013 19:01

Äldsta tösen sova kvar hos mig i  natt som var efter det att vi kom hem från staden och i morse då vi vaknat och ätit frukost etc så tog jag och la in en hårfärg på henne för att färga utväxten och fräscha upp dess nyans och sedan skjutsade jag henne till sin pappa här på "för-eftermiddagen".


Nu i natt då hon sov hos mig så sov hon nere med mig och det må jag säga kändes gott...låg och tittade på henne då hon sov, lyssnade på hennes snarkande och pratande i sömnen...och kände samma känsla som i den stund jag lyfte upp henne på min mage då för 12 år sedan, gränslös och ovillkorlig kärlek!!!


När jag hade skjutsat henne till sin pappa så åkte jag hem och tog en vals med snabeldraken, slängde i lite påfyllnad av färg i luggen och tog ett fotbad å fila lite fötter...det är ju UTGÅNG i kväll och då må man ju ha mjuka fötter, haha!!

Vi som ska ut i kväll är 2 av mina kusiner, ett kusinbarn och hennes pojkvän...sedan är det ju åter till grannbyn vi ska så man känner ju allt och alla som kommer vara där...och det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kul!!!


Men så klart ska det alltid bli något sturl då man planerar något sånt här...det sturlade till sig med skjuts hem i  natt ett tag och jag stod beredd att vara nykter och köra själv men så ringde en av mina fina vänner och erbjöd sig att köra så nu har jag precis öppnat mig kvällens första öl och den smakade gott i strupen!


Min vän H kommer också hit i kväll förresten, han ska spela lite tillsammans med trubaduren som spelar nu i kväll så han är där och riggar sina grejer också kommer han hit om ett tag och vill få i sig en eller ett par öl han också och sedan bär det av...det känns något konstigt det hela ändock eftersom chauffören hem i natt är finaste T, som är kompis med H.


Jamen ni hör ju....känslorna inom mig kommer ju åka berg och dalbana hela kvällen och vara väldigt tudelade men så är det. Jag känner fortfarande jättestarkt för finaste T och kommer nog så att göra fortsättningsvis också...för han har satt spår hos mig, han påverkade mig och rörde mitt innersta.

Med H finns inget sånt utan vi är båda på den nivån att vi "har kul tillsammans"...det är kul att ha kul :)


Men nu säger jag skål och gör det bästa av denna kväll....

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards