Alla inlägg den 7 januari 2013

Av AME - 7 januari 2013 21:20

I dag började dagen lite tiidgare i alla fall motför vad den gjort de senaste dagarna men jag var tvungen att väcka de älskade gulden för att de inte skulle sova halva dagen...


Sov rätt så bra nu i natt som var, har dock drömt väldigt intensivt och mycket.

Har vaknat vid 3 tillfällen varav vid ett av tillfällena var det pga att jag skrattade så jag nästan höll på kikna...

Ojojoj så man kan drömma...så underbart, härligt och roligt man kan drömma!

Såna drömmar är välkomna kan jag säga efter att ha haft en LÅNG tid med bara hemskheter och drömmar som fåttmig att gråta och må jävligt illa...


Äldsta guldkornet åkte till sin pappa redan nu i kväll på grund av den anledningen att de ska åka till Fränsta i morgon och ha musik och då vill hon åka med den buss som går förbi där hennes pappa bor + att hon inte hade med sig busskortet hit till mig...så nu i kväll blev det bara det yngsta guldkornet och jag i soffan framför teven.

Nu ligger hon och sover i min säng, hon är nämnligen lite "feg" för att sova själv på övervåningen så i natt får jag ha henne snusandes, snarkandes och sparkandes intill mig...hon brukar nämnligen kunna vara väldigt rörlig då hon får gott om plats!


Satt och funderade lite nu i  kväll om helgen och lördagens utgång...

Det värmer faktiskt på nåt vis att denne man kom ner till mig och ville följa med ut, det kändes liksom BRA!

VÄLDIGT bra till och med...

Sedan min kusin....herregud vad jag älskar den människan!! Så mycket tok vi haft för oss hon och jag...hahahaha!

Hoppas vi kan gå ut fler gånger...och gärna snart igen :)

Och allt trevligt härligt folk som finns här runtom...det var ju rätt många som kom och pratade med mig då i lördags :) = KUL !!! Jag syns och finns alltså !!


Sen har jag tänkt på alla de kommentarer och komplimanger jag fick...dom värmer som sagt något enormt och det är väl på tiden att jag verkligen suger åt mig allt sånt från nu. Det har ju hänt vid flera tillfällen tidigare att folk gett mig komplimanger men kanske jag ändå inte tagit till mig dom mer än just för stunden men nu så ska jag FÖRSÖKA ta till mig sånt och se mig själv som så som de säger.


Inte lätt...Oh nej...det sägs att man inte kan lära gamla hundar sitta men det går faktiskt...och denna hund är nu kanske på väg att sätta ner sitt arsel :)...bättre sent än aldrig va?!


Tisdag i morgon, skolstart efter jullovet och veckobyte....vet ju med mig att huset nu kommer bli väldigt tyst och tomt och att jag säkerligen kommer att känna mig ensam men jag får väl FÖRSÖKA liva upp hemmet själv på ett eller annat sätt nu då. Tänka på mig själv har många skrivit och sagt...hmm, är rätt usel på det men jag ska FÖRSÖKA.


Sedan kan man ju hoppas att det händer något nu under min ensamma vecka...kanske, kanske kan jag få möjlighet att prata med den vän som jag saknar så? Om tid över och möjlighet finns till det...

Annnars är det ju inte på något vis bråttom eller så med den biten för jag vet ju att den stunden kommer när den kommer och till dess får jag väl sakna min vän och bevara mina tankar inom mig...
Kanske, kanske får jag för mig att bege mig i väg en sväng hit eller dit och vem vet...kanske det dyker upp något helt  oooooväntat besök?!


Hmmm, måste köpa hem gevalia....haha!!



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards