Alla inlägg den 4 januari 2013

Av AME - 4 januari 2013 23:45

halva dagen gick bort i dag också...visst, jag skulle kunnat ha väckt dom men då barn sover så gott och det inte finns någon tid att passa så känns det "onödigt".


Själv fick jag väl kanske 3 timmars sömn i natt som var och vaknade med världens jäkla huvudvärk som efter det att jag varit vaken ett tag övergick till migrän med stjärnor som fladdrade framför ögonen, blixtar i ögonvråna och "tjöjningar"...intog medikamenter och la mig på soffan en stund.

Migränen backade men hela dagen har det legat och gnagt så där djävulskt irriterande.

Skulle ha vart på affären i dag men klarade inte ens av den biten pga huvudvärken men en god vän var hit med det jag behövde....i bland är ens vänner bara mer än guld värda och jag är så glad över att ha de vänner som jag har.

Tack, tack.....TACK!!!


Dagen gick ju så där fruktansvärt snabbt i dag också då och i kväll gjorde vi kväll lite tidigare...så i morgon blir det inte sovning till klockan är närmare 12 i alla fall utan det blir till att väcka dem i alla fall om de nu skulle sova länge ändå.


I kväll satt jag en stund och chattade med en person via fejjans chatt. En person som jag träffade en gång i slutet av sommaren och som jag sedan bara chattat med vid 2 tillfällen sedan dess...men som jag här innan jul faktiskt föreslog en "tokdejt" med och träffade och som jag har träffat en gång till sedan dess.

En kul och snäll person som kan ge mig den närhet jag behöver....för just nu är det just NÄRHET jag behöver mest, inget förhållande eller så utan NÄRHET på olika plan...och så länge det känns okej så är det ju okej...känner att jag kan hålla detta på den nivån också, att det liksom stannar på den här nivån.

Visst, det är ju ingen som vet OM det utvecklas till något mer...men vi båda behöver detta med närhet och kan vi då ge varandra detså är det ju inte fel.


Det som känns konstigt i allt detta är ju detta som blev med min fina vän...har så mycket funderingar och frågor där så jag är liksom blockerad kan man väl säga och det kanske hindrar mig även i detta som är?!

Tidigare har folk lekt med mig...tänk om det är jag som blir den som leker nu?!


Det vill jag inte...



I nuläget är ju allt ok både från min sida och denne mans sida...men ponera att denne man skulle vilja mer än bara detta och jag inte vill mer...då uppstår det en situation som jag inte varit med om förut.

För det har som sagt alltid varit jag som velat mer förut...det har varit jag som blivit den som sårats eller vad man ska kalla det, den som ratats?!


Hmm, nej det krävs rak och öppen kommunikation med denne man, helt klart...


Men vi får väl se huruvida det blir med saker och ting...kanske det är jag som blir den ratade ändå...kanske det är jag som blir den som vill mer? Jaaa...vad vet man?!

Vet i alla fall att vi säkerligen kommer att ses igen ganska snart...han hade velat kommit i helgen men eftersom jag har mina barn hos mig så blir det inte så  men nästa kanske...vi får se som sagt.


Sedan HOPPAS jag verkligen att jag och finaste T får möjlighet att prata också inom en inte allt för lång tid...för jag saknar honom något oerhört. Bara den här biten att han kommer hit och fikar, att vi pratar och lyssnar på  musik...

Fick ett meddelande i alla fall om att han skulle försöka komma hit så snart han kunde och hade tid och möjlighet.

MÅTTE vi kunna fortsätta vår vänskap och att den ska kunna vara så fin som den var...han fattas mig kan man säga!


Nu är klockan strax 12 och jag ska väl ta och krypa ner i sängen, blir väl lite wordfeud & ruzzle på mobilen ett tag i vanlig ordning och sedan åker nog spotify på...sen när och om jag somnar återstår att se...


God natt <3








Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards