Alla inlägg den 16 januari 2013

Av AME - 16 januari 2013 21:00


FIX YOU


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

 

Av AME - 16 januari 2013 16:15

Sovit som en skrutt i natt...klev upp vid halv 5 och gjorde mig te och tog alvedon och annat, gurglade halsen med varmt vademeccumvatten och yrade på en stund innan jag återvände till sängen igen och tvärdäckade och sov i 2 timmar till.


Mår faan skrutt i dag om jag ska vara ärlig men det har liksom inte velat bryta ut ordentligt ännu...jag har feber, är rosslig i bröstet, hostar och har ont i halsen men that´s it liksom!? Kan jag inte få bli ordentligt jävla snorig eller nåt sånt så man kan få snyta ur sig skiten eller om hostan kunde bli så pass att man kan hosta upp skiten.....febern gör att jag fryser och svettas om vart annat. Alvedonen hjälper väl föga men den stiger ju i alla fall inte tacko och lov utan har hållt sig på 39 och strax under hela dagen, som lägst 38.7


Ätandet har det inte gått så värst bra med i dag eftersom det river likt taggtråd i halsen men jag har ju druckit desto mer...vatten, te, saft, kaffe, ännu mer te och ännu mer vatten...har tappat räkningen på hur många gånger jag sprungit på toan i dag kan jag säga! Känns ju förvisso ont då jag sväljer flytande också men det känns betydligt mindre än då jag äter något....och vätska är ju viktigare än mat då man är "opigg".


Jag är SJUK :-(

Jag är också KRAMsjuk, KELsjuk och SÄLLSKAPssjuk....men jag får väl gå upp till yngsta tösens rum och hämta ner hennes mjukis "musse pigg" och kramas med han sedan får jag väl kela med katterna också slutligen sätta en spegel mittemot mig vid köksbordet eller i fåtöljen intill i teverummet för å få "se sällskapet".

Haha....hmmm!


Satt och tänkte på den här som jag träffat ett par ggr nu...han är fasen en rätt trevlig person och han får mig faktiskt att både skratta och le. Satt och tänkte på en rätt kul grej här förut och jag säger att hade jag varit öronlös så hade nog leendet gått runt hela huvudet och skallen hade ramlat av! Hohohoho.....ja herrgud, det är så jäkla TOKROLIGT!!!

Kanske läge att ses snart igen bara jag blir frisk och det funkar     


Sedan har jag känt saknad efter mina fina vän i dag...satt och lyssnade på lite musik på spotify förut och hörde en låt som bara fick mig att känna "SAAAAAAAAAAAKNAR"...saknar detta att sitta och dricka kaffe, prata, lyssna på musik och bara kunna vara. Men så skall det bli igen, tids nog...när tid finns och möjlighet ges!
Han är värdefull i mitt liv, en människa som påverkade mig från start....min vän! 

Just nu saknas han och han fattas fasen mig....du fattas mig vännen!


Nu blir det en kopp rykande hett te, ännu en alvedon och sedan soffläge resten utav kvällen....in under filten, börjar frysa så smått nu....BURR!!!


  



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards