Alla inlägg den 12 januari 2013

Av AME - 12 januari 2013 17:04

-23.6 visade termometern på tidigt i morse då jag var upp för att sträcka på mina oerhört rastlösa ben....hade en triljon myror i dem kändes det som ett tag och jag HATAR det.

Det är andra eller om det är tredje natten nu som det blir så där och jag antar att det väl har att göra med någon jäkla brist av något ämne i kroppen nu då....IGEN!

Dags att kolla upp ens värden kanske...som gbp opererad har man ju större risk att åka på någon vitamin eller ämnesbrist och så som jag äter så är det inte så konstigt om så vore fallet nu igen :-(


I morse då jag låg i sängen så kom jag på mig själv att tänka på denne och kan ju villigt erkänna att det hade varit rätt gott att ha haft honom intill mig nu till morgon.....hmmm....men det lär nog dröja innan vi ses igen.

Överlåter ju som sagt den biten helt till honom och tänker inte vara den som på något vis styr eller så...han får visa och tala m vad han vill och tycker och känner innan jag gör det...för det har ju varit så snart jag varit den som gjort det först som allt bara blivit BLAHA. Just nu ser vi det hela som "lek & bus" men jag kan ändå inte låta bli att fundera hur han tänker, tycker och känner EGENTLIGEN....förstår ni hur jag menar?

Vill han mer...kan han kanske TÄNKAS mer med tiden ?


Det har varit en så oerhört vacker dag i dag....kallt, klarblå himmel och strålande solsken. Snön på marken och i träden har gnistrat likt kristaller och jag klädde på mig och begav mig ut förut i dag, var -18 då vid 13 tiden.

Behövde gå på affären och köpa mjölk men tog och begav mig hem till min vän Camilla på lite kaffe och surrande en stund innan jag gick och handlade.

Blev så sugen i morse att baka sockerkaka men när jag väl kom hem med mjölken så fanns inte längre något sockerkassug så det får vara...men i morgon kanske jag vaknar med sug igen och då har jag ju mjölk hemma :-)


Nu är klockan strax halv 6 och jag har precis ätit...nudlar...jag HATAR nudlar! Men man måste ju ha något i magen mer än kaffe så nudlar fick det bli...tycker det är så FRUKTANSVÄRT tråkigt att ställa sig och laga mat då jag är själv så när barnen inte är hos mig så blir det just ingen lagad mat om man säger så...kan pendla ner i vikt upp till 3 kilo under en "ensam vecka" och det är ju egentligen rätt sjukt om man tänker efter.

Jag är nog inte så snäll med min kropp...


-22.5 visar termometern nu i skrivande stund och jag skulle kunna tro att det kommer sjunka någon/några grader till nu under natten...var ut och hämtade in lite ved och kunde skåda en stjärnklar himmel = så vackert!

Hade det varit sommar hade jag lagt mig ner på marken och bara tittat upp på stjärnhimlen men att lägga sig ner i snödrivan är inte det samma...men jag stod ute och tittade upp en bra stund. Och fick även beskåda ett stjärnfall...och vid sådana skall man ju tyst önska sig något och så gjorde jag även denna gång, som så många gånger förr...


Kan dock inte påstå att de önskningar man haft tidigare de gånger en stjärna fallit har slagit in men man ska väl aldrig ge upp hoppet....eller?!?


Nu i kväll tänker jag bara elda och må gott, kura ner mig i soffan med go filten, datorn till hands och teven på...spela lite musik, sjunga lite, kanske skriva lite om inspirationen vill infinna sig, kanske prata med några trevliga typer via fejjans chatt, klia katterna, äta godis, spela lite wordfeud och ruzzle på mobilen och bara vara.


Att få besök utav någon trevlig person som man kunnat fått kura tillsammans med hade varit välkommet men något sådant besök kommer inte att komma...så...


Trevlig lördagkväll alla <3


Av AME - 12 januari 2013 00:00

Och det har hunnits med både städning, disk, tvätt och fotvård...

Har dock plocket kvar på båda barnens rum och det tänker jag ta i morgon....önskade dock att jag åtminstonde hade tagit yngsta tösens rum förut för jag lyckades kliva på lego tidigare i kväll...och alla som gjort det någon gång vet väl att det gör SKITONT!!!

Och tillråga på allt så lyckades jag sekunden efter det att jag klivit på en bit sätta ner den andra foten på en annan legobit så jag antar det hela såg mycket kompiskt ut....skulle tippa på att om någon filmat mig då hade det nog kunnat  varit en god kandidat till "sveriges roligaste klipp"...


Så i morgon skall det plockas i hop i båda barnens rum har jag tänkt...om nu inget annat "oförutsett" händer...som är "roligare".


Satte mig med ett fotbad nu i kväll och jag ska villigt erkänna att det var jäkligt skönt och fick mig att slappna av för en stund...och efter det så har jag bara suttit och legat och tittat på teven samt pratat med lite roligt folk via fejjan.


Alla 3 katterna gjorde mig sällskap ett tag och självklart så skulle alla 3 ligga på mig så jag hade en katt på bröstkorgen, en på magen och en tredje mellan benen...blev rätt varmt kan jag säga!

Varmt och gott och alla 3 spann de som "jag vet inte vad".


Fick en sån här lite "knäpp idé" förut också...blev sugen på att dra i väg någonstans så där oplanerat, kanske en finlandskryssning för nöjesskull eller åka någonstans, ta in på hotell och bejaka nattlivet där....GÖRA något med andra ord. Men med den ekonomi som är så lär det ju inte bli några större utsvävningar och billigaste alternativet är ju faktiskt en finlandskryssning eftersom man kan få en sådan nästintill gratis. Bara åka i väg, dansa, kanske lite karaoke, någon öl, härligt god frukost, kanske roliga människor också lite taxfree....

Jaaa, vi får väl se vad som händer och sker...eller så kanske man tar med sig någon och åker på en "tok kryssning"...haha!


Klockan passerade precis 00 så nu blir det lurarna i öronen, spotify på, lite wordfeud och ruzzle och sedan hoppas jag få sova någon timme här...natti  natt!





Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards