Alla inlägg den 30 januari 2013

Av AME - 30 januari 2013 22:04

Ja så ligger då guldkornen i sina sängar och det är dags för detta att komma till ro och varva ner för mamman...det KÄNNS att jag inte sovit just någonting alls de senaste dygnen kan jag säga så i natt HOPPAS jag att jag kan sova...


Har varit på möte angånde skolans "vara och inte vara" nu i kväll och jag vet inte, men efter det mötet så känns det i magen som om att skolans framtid ändå känns rätt ljus...många bra saker sas och många bra förslag finns den dag de kommer tas beslut och det känns bra att veta att det finns politiker på vår hemort som kommer strida likt oss föräldrar och som är av samma åsikt som oss. Ja till och med kommunalrådet...


Men det återstår att se hur det blir med allt...och kommer det vara/bli fler möten...japp, då är då jag på plats.

Skolan skall vara kvar, helst då från förskola - 6e klass... så är det bara!


Nu i eftermiddag fick jag en väldigt olustig magkänsla...en känsla om att någonting är/blivit fel men kan inte sätta fingret riktigt på vad eller varför. Eller är det en föraning om att någonting kommer att gå/bli fel?!?

För så har jag ju känt av saker och ting tidigare...ogillar verkligen detta!!! Helvete också...

Känslan känns av nu också så ska detta nu bli den tredje natten utan eller minimalt med sömn tro...ja det återstår väl att se...





Av AME - 30 januari 2013 10:40

Tog ju migränmedikamenter och la mig i sängen igen då gulden åkt till skolan, somna riktigt lyckades jag dock inte med utan låg som i någon sorts dvala i ungefär en halvtimme...med dvala menar jag ett mellanting mellan sovande och vaken...och sedan lyssnade jag på lite avspänningsmusik en stund och funderade lite.


Kom fram till att jag har många rikedomar i mitt liv, barnen är ju den allra största rikedom som jag har men sedan har jag ju mina vänner och de betyder så oerhört mycket för mig. Är nog väldigt dålig på att tala om det för de runtom mig men jag älskar verkligen mina vänner och alla som finns runtom mig...alla på olika sätt.

Så om nu någon utav mina vänner läser detta så hoppas jag att ni förstår att ni har ett stort värde i mitt liv.


Pratade lite via fejjans chatt med en utan mina finaste vänner som verkligen har fått och kan få mig att tänka till och lyfta och som alltid fick han det att ske även i går...så vänner är fasen lika värdefulla som ens familj, de ÄR ju som en del i ens familj...och jag har en stor sådan, fastän jag är "ensam"...


Älskar er alla som sagt :)...denna är till er:



Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma i alla fall, migränen har nu övergått till "vanlig huvudvärk" och den är ju åtminstonde mer hanterbar. Så lite tvätt ska jag väl köra i gång och middag skall fixas...i dag blir det kyckling och currysås + ris. Sedan kan hända det blir en vals med snabeldraken också.


I kväll är det möte på skolan igen angående skolans framtid etc så i kväll kommer de älskade gulden få vara hemma själva en stund...blir väl cirka 2 timmar även denna gång skulle jag tro....och det klarar dom galant :)


Nu, en kopp kaffe och på med spotify!

Av AME - 30 januari 2013 07:22

Ja det blev sömnkontot på i natt totalt...inte sammanlagd sömn alltså utan en sönderhackad sådan. Dvs sovit-vaknat-sovit-vaknat.....och tankar+känslor har snurrat så pass att herr Å kom på besök!

Hatar den jäveln!!!

Migränen blixtrar framför ögonen och bultar och slår hårt så bara guldkornen åkt till skolan blir det migränmedicin och ryggläge.
Varje rörelse får det att blixtra nu men jag visar inget för gulden...

Hade tänkt hunnit gjort lite här hemma i dag då de är på skolan men det blir nog inte mycket gjort...få bort migränen är prio 1 för att dagen ska funka överhuvudtaget så.

Yngsta guldet har kort dag i dag så hon kommer hem kl 13. Äldsta guldet kommer hem strax före 15.
Så till 13 hoppas jag migränhelvetet gett med sig!!

Faan vad jag hatar sömnbrist, migrän, ångest och alla tankar och känslor!!!

Ingen bra start på dagen...men den kan ju bli bättre :-)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards