Alla inlägg den 20 januari 2013

Av AME - 20 januari 2013 14:30

I natt har jag nyst, nyst och nyst...tror faan halva hjärnan har nysts ut och i morse då jag vaknade så anades migränhuvudvärk i den halvan som jag fortfarande hade kvar.

Så det blev te och medikamenter och sedan la jag mig i sängen igen och tvärdäckade = ett tecken på att jag inte är pigg! Sov väl nästan 3 timmar och vaknade sjöblöt i svett, trodde jag hade skyhög feber åter igen men den visade sig "bara" vara 38.5....fast jag antar att jag kanske hade haft en febertopp under tiden jag sov?!


Blåhimmel och solsken i dag och jag fick ett sånt sug att trotsa febern och allt annat och gå ut och gå en liten stund men jag tog mig knappt ut till vedboden för att hämta ved innan jag började tokhosta så jag trodde jag skulle hosta lungorna ur mig så någon promenad blev det inte...för kall luft (-16) för min rossliga hals och irriterade luftrör :(

Så jäkla trött på detta nu, har ju fasen hållt i sig en vecka nu snart...


Sen är jag extremt kram och kelsjuk och det gör ju inte direkt denna situation bättre....SUCK!!!

Hade kunnat fått besök både i går och i dag, hade kunnat få både kramar och kel men så ska man vara sjuk :(

Och då är det inte roligt att få besök...eller jag vill inte ha  besök heller, egentigen, då jag inte är pigg så jag hade nog sagt i från även om besöket promt skulle ha velat komma ändå.


Men att tempen ligger på 38.5 bara borde ju kanske kunna vara ett tecken om att det kan vara en vändning på gång? I alla fall så hoppas jag faktiskt på det, skulle egentligen behövt varit på affären för att köpa mjölk men jag får nog hålla mig till saft och te ytterligare en dag...kanske jag kan ta mig i väg i morgon?


I morgon skulle ev barnens pappa fixa de 2 2orna som skulle fixas på bilen och jag hoppas han har möjlighet till det nu eftersom jag åker på helt ny ombesiktning annars om jag inte besiktar innan månadsskiftet...men nu har det ju varit så kallt så han har inte velat skruva hittills...hoppas på en mildare dag då i morgon eller någon utav de kommande dagarna.


Glad att han finns och ställer upp så mycket som han ändå gör...han hade ju lika gärna kunnat nekat mig all hjälp och hatat mig som pesten med tanke på allt men han har intygat flera gånger att han aldrig skulle kunna hata mig. Han har ett gott hjärta mina barns pappa...en anledning till att jag älskat honom    och han har ju fortfarande sin plats kvar i mitt hjärta och den kommer han alltid att ha.


Ska försöka mig på att äta någonting i dag, känns som om jag behöver få i mig något annat än bara te, saft, kräm, soppa och annat "skit". Lax....jag är sugen på lax och jag tror banne mig att jag ska ha en bit eller 2 i frysen.

Äter man så kanske man piggnar på sig också...?





Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards