Alla inlägg den 3 januari 2013

Av AME - 3 januari 2013 23:01

Ja för egen del gjorde det ingenting alls att barnen sov länge i dag eftersom jag själv inte somnade föränn i den arla morgontimman mellan 4 och 5...vaknade gjorde jag strax efter 8 men barnen...ja den yngsta kom nertassandes strax efter 11 och den äldsta vid 12 så det blev en mykcet sen start utav denna dag och det blev en dag där vi i stort sett inte gjort någonting.


Jo, vi var ner till "lillsyrran" med familj och var där i några timmar...kaffades, surrade och sa grattis till hennes man som fyllde år i dag. Yngsta guldkornet lekte med deras dotter och det äldsta satt med oss i köket. Min kusin med sambo och son kom också dit en sväng så då bidde det en massa "tok" i vanlig ordning...hahaha!

GUD vad jag älskar dessa människor som omgett mig i dag!!!


Dagens middag bidde kyckling, ris,currysås och grönt...brukar dra mig i bland från att göra currysås eftersom jag ofta lyckas få den för svag i smaken men i dag så lyckades jag nog ganska så bra med den om jag får säga det själv. Älskar currysås då den blir bra :-)


Nu i kväll har äldsta tösen fått ha tid vid sin dator och yngsta tösen tog och dängde mamman på ett wii spel och sedan slog mamman tillbaka på ett annat :-)...är lite så där "barnsligt förtjust" i vissa tevespel ska villigt erkännas.


Blev sen kväll även denna kväll men nu ligger de båda guldkornen i sina sängar i alla fall och jag har lagt mig ner i min och slagit i gång datorn en stund. Känns som om jag behöver få skriva av mig lite...fick upp en textrad i huvudet förut då jag höll på med middagen så vi får se om jag kan spinna vidare på den och göra något utav den.

Inspirationen till att skriva något överhuvudtaget försvann veckan innan jul då saker blev fel i livet...innan dess bubblade det ur massor men sen blev det bara tomt...och att sätta sig och skriva bara för att skriva? Njäe...det funkar inte...men nu känns det som om jag kanske skulle kunna få ner några ord i alla fall.


Viss inspiration finns ju åter igen...om man säger så.



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards