Alla inlägg under februari 2013

Av AME - 20 februari 2013 19:44

Jag har länge sagt att jag har 3 stycken önskningar i mitt liv men jag vet faktiskt inte hur jag ska bära mig åt för att försöka få dem uppfyllda...


Att hitta kärleken står högst bland dessa 3 och önskan nummer 2 har väl lite med den första att göra eftersom jag så innerligt skulle vilja få uppleva det mirakel det är att bära och få föda liv igen, MEN den önskan är nog bara att ge upp skulle jag tro :( och det känns som en sorts sorg för mig eftersom detta är en önskan jag  burit på ända sedan yngsta tösen hade fötts för snart 7 år sedan...men jag har ju inte ens någon kärlek i mitt liv, finns väl inte en jävel som vill ha mig antar jag. Jag verkar ju bara duga till en enda sak...och inget mer...och så har det ju  varit nu sedan barnens pappa lämnade mig...jag är en leksak eller en disktrasa som man bara kan nyttja och slänga åt sidan.
Visst, jag kanske får skylla mig själv som tillåter detta men det gör jag ju bara av den anledningen att jag ju gärna vill tro det kan bli något mer...och att jag så innerligt vill att någon ska tycka om mig.


Tänker på den situation som blev så fel här i december...något jag emellanåt kan sörja. Eller sörja är väl kanske fel ord men något sånt känns av i bland. Saknar ju samtalen, kaffesurrandet och chattandet om de vakna nätterna....jag är uppriktigt LEDSEN över detta!!!
Men jag är ju så jävla dum i huvudet så jag förstår....faan också!!!

Jag ska ALLTID förstöra sånt som är bra, sånt som får mig att må bra, relationer med människor som lyfter...  :(


Men men...


Sen var det då den 3e önskan i livet och det är ju detta att få göra musik utav mina dikter och/eller få sjunga...men den önskan lär nog inte heller bli något utav...så egentligen kanske jag skulle lägga ner alla dessa 3 önskningar och drömmar som jag har?!


Jaaa...jag vet inte...just nu känns det som så i alla fall :(



Av AME - 20 februari 2013 16:43

ja det var allt som jag fick mellan ungefär halv 3 och halv 4 då jag klev upp....men sen gick jag och lade mig igen vid 8 tiden och lyckades få ytterligare 1½ timme så i dag har jag känt mig någotsånärt som levande i alla fall.


Efter att ha fått i mig en kopp the och 2 limpsmörgåsar så tog jag och åkte hem till min vän L en stund och surrade + kaffade utav lite tid och då jag åkte därifrån så fick jag låna med mig en gitarr hem så nu ska detta blonda dumhuvud försöka lära sig spela gitarr helt på egen hand...tjohoo, TUR det finns mkt att ta till sig på både youtube och andra sidor. Har ju funderat på att införskaffa en gitarr själv men L tyckte ju att jag kunde lånna denna och prova mig på det först innan jag köpte en egen...för på så vi kan jag ju känna mig för om det är något jag klarar av eller inte och om jag gör det kan jag ju lägga lite mer pengar på en gitarr sedan istf att köpa en billig nu och försöka lära mig.

Så nu skall nötas in ackord....


Men jag kan redan nu konstatera att jag trycker nog för hårt på strängarna för AJ vad det gör ont på fingertopparna...hahahahahahahaha!!! Ja ni vet väl att jag är blond och då fattar ni vad jag har gett mig in på...men jag vill kunna detta för det skulle underlätta så mycket i mitt skrivande också eftersom jag då skulle kunna tonsätta det jag skriver själv för jag har ju ännu inte kommit mig för att fråga någon om hjälp så...


Har gått an och sjungit och dansat runt här hemma för mig själv nu sedan jag kom hem och jag kan ju säga att jag är glad att ingen varken såg eller hörde mig...till och med katterna flydde sin kos!!!
Måste försöka skaffa bättre ljud så jag kan spela högre än det jag kan för när det är riktigt bra musik vill jag kunna vräka på och dessa datahögtalare jag har nu räcker liksom inte till i den volym jag vill ha...måste ha nåt värre :)

Får väl se vad man kan hitta som passar i pris också...det är ju det också!


Är så sugen på att hitta på något KUL men vet inte riktigt vad...kanske det är vårkänslor på gång här för jag brukar alltid kunna känna så här på våren eller så känner jag så utav den enkla anledningen att jag kanske helt enkelt börjar leva upp igen...som förr...jag vill ut, jag vill umgås, jag vill skratta, jag vill surra, jag vill avnjuta musik, jag vill dansa...jag vill vill VILL!!!

Av AME - 19 februari 2013 10:07

Alltså fy faan vad jag hatar allt vad depression och ångest/panikångest heter!


Sa väl bara KABONG i går kväll och sen har det rusat runt i mig hela natten och gör så fortfarande....

är så trött så ögonen går i kors på mig eftersom det inte ens blev en minuts sömn i natt men det ska inte bli någon sömn nu i dag heller så jag sitter och hinkar i mig kaffe för fulla muggar och försöker sysselsätta mig med att skriva lite också lyssnar jag på musik och eldar lite.

Ska INTE lägga mig och försöka sova i dag för då blir dygnsrythmen bara än mer rubbad så korpgluggarna ska hållas öppna hela dagen som sagt....också får jag hoppas att denna kaos lugnat ner sig till dess det är dags att lägga sig för natten och att jag kan sova då.


I dag blir nog en sån här dag då jag bara håller mig hemma och inomhus, skulle förvisso behöva åka och köpa diskmedel och mjölk men det kan jag nog göra i morgon också. Har diskat upp den disk som var och det lär inte bli mer disk än min kaffekopp under dagen så...


Av AME - 18 februari 2013 15:28

Klev upp med guldkornen till morgon och då de åkt till skolan så tog jag och slängde in en tvätt och sedan la jag mig och läste + löste korsord en stund.

Åt frukost och efter det så gjorde jag mig en stökresa till Fränsta för att hämta ut en försändelse som kommit med posten + pumpa mitt ena bakdäck som läcker ur luft.

På vägen hem från Fränsta kikade jag hem till bästa kusin L-L på en kopp kaffe och lite surrande...blev inte så länge eftersom barnen hade kortdag på skolan i dag och kom hem kl 13.


Nu står det en kålrot och lite potatis och puttrar på spisen, blir rotmos och köttkorv i dag här till middag.

Yngsta tösen har en kompis här en stund nu och sedan då vi har ätit så kommer barnens pappa och hämtar dom...sen dröjer det TRE veckor innan jag får krama och få yngsta tösens små armar kring min hals igen eftersom hon flyger ner till sin farmor och farfar i morgon bitti...

Blev så varm inombords i går då hennes storasyster sa att hon var nervös för att lillasyster skulle ut och flyga...hon älskar nog sin lillasyster väldigt väldigt mycket tror jag....älskade guldkorn!
Storasyster är mån om henne...


Fick veta att de inte alls åker 3 stycken i morgon utan det är bara barnens pappas "bonusson" och yngsta guldkornet som ska flyga...fick lite ont i magen då jag hörde att det bara är dom 2 (han är 6 och guldet är 7) men det går nog bra det....


Önskar att jag hade kunnat fått varit med till flyget och vinkat hejdå till henne men det går inte eftersom saker är som de är.....yngsta tösen har i alla fall lovat att ringa till mamma då hon kommit fram så jag får väl hålla mig lugn!


I kväll blir så huset tyst och tomt alltså och det knyter sig lite denna gång....vet inte men det känns så där ledsamt inombords över att bli ensam.
Är nog inne i en sån där period där jag behöver få ha människor runtom mig...brukar vara extra påtagligt dessa veckobyten då men jag får väl försöka omge mig med människor på olika vis ändå...hälsa på någon och sen kan man ju hoppas på att någon kommer och hälsar på mig...

Av AME - 17 februari 2013 13:50

Ja så var det söndag och snart är denna vecka till ända...och en ny vecka skall komma.


I går så åkte barnen till sin pappa eftersom jag var till grannbyn på "partaj"...
Det blev jag, min kusin, "lillsyrran", denne H och min vän L som åkte ner dit och innan vi for dit så satt vi hemma hos mig innan och ljummade lite, surrade, sjöng och pratade...L hade med sig sin karaoke hit men det blev lite tokigt då jag dels har så dåliga högtalare och sedan hittade jag inte hdmi kabeln så vi hade kunnat haft texten på teven utan hade bara pyttebild med texten på datorn...men det gick det också!


Dock ville inte min hals vara riktigt vän med mig så det lät rent ut sagt för jävligt då jag skrålade...haha...jag vet att jag kan sjunga men i går lät det allt annat än bra kan jag säga.


H hade med sig sin gitarr också så vi satt och sjöng då han spelade....faan alltså, jag ska banne mig köpa en gitarr jag också och lära mig spela.....då kanske jag till och med kan få till melodier till mina texter?!

Fast jag lär inte kunna lära mig spela så det kanske inte ens är någon idé att tänka på att införskaffa en gitarr ens....men det skulle vara kul!


Kvällen blev i alla fall mycket rolig tycker jag och man fick ju i sig lite, träffade en massa roligt folk, surrade käften ur led, dansade, sjöng och jaa...hade KUL banne mig!

Vet inte när vi åkte hem riktigt, hade ingen koll alls på tiden?!


Jag är så glad för att H kom hit i går och ville följa med ut. Var ju ett tag sedan vi träffades nu och det var skönt att ha honom intill sig då man somnade och vaknade...önskar att man hade någon där vid sin sida varje kväll då man lägger sig och varje morgon då man vaknar men något sådant lär aldrig hända så man får väl ta de tillfällen som ges då i stället...stunder med närhet.


I kväll kommer guldkornen till mig för att vara här tills i morgon...sedan på tisdag så flyger yngsta tösen ner till Stockholm för att vara hos sin farmor och farfar. Sedan v 10 har skolan sportlov så då åker äldsta tösen också dit och deras pappa hämtar dom då när sportlovet slutar. Det är första gången yngsta tösen ska flyga så hon tycker nog det ska bli spännande tror jag.
Barnens pappas 2 "bonusbarn" ska flyga ner till sin mormor och morfar samtidigt så hon åker ju inte helt själv....dom 2 barnen har flugit många gånger så dom är vana.

En del utav mig hade ju önskat att få åka med då hon ska flyga men det går nog bra...



Av AME - 15 februari 2013 23:15

i natt som var eftersom benen krampade och drog så då klockan ringde i morse och det var dags att väcka äldsta tösen så var det hög zombievarning på mig kan jag lova! Ojojoj så trött jag var!


Yngsta tösen har ju ledigt från skolan på fredagar så hon fick sussa vidare och då äldsta tösen väl åkt till skolan så tog jag och kröp ner en stund och fick ungefär 1 timmes extra vila innan yngsta tösen slog upp sina blå...den timmen var välbehövlig kan jag säga!


Efter det att vi stökat undan frukosten så tog jag och slängde i hop 2 stycken sockerkakor.
"lillsyrrans" tös kom hit och har varit här i några timmar i dag och de har lekt så bra som alltid...det är knappt så man märker utav dom! Fick besök utav en god vän och hennes son en stund i dag också....trevligt :-) (tack för titten!!)....och sedan kom bästaste kusin L-L förbi en stund även hon och så kom "lillsyrran" och hämtade sin tös.....så i dag har både jag och huset levt upp kan jag säga....besök gör så oerhört mycket :-)


I morgon så får guldkornen åka till sin pappa för då vankas det utgång till grannbyn igen...

Har egentigen inte på något vis råd men har med hjälp utav pant och småpengar lyckats skrapa i hop till inträdet och mycket mer än så behöver man egentligen inte...får väl hoppas på att det kanske finns någon man kan snika åt sig en öl utav där på plats också får man väl dricka en öl eller 2 innan man åker dit.


Bästa kusin L-L ska med och sedan kommer denne H hit i från hälsingland och följer med ut även han = kul!
Var ju ett tag sedan vi träffades nu iom att det varits sjukt och hängigt här + att han också varit sjuk...men nu ser det ut som han kommer hit och vi kan ut tillsammans igen. Den vän som var hit förut i dag kommer att köra så allt är liksom klart och löst...så nu får vi hoppas att det blir så.


Det är ju så kul också att det blir utgång tillsammans md den person som kör...för kontakten har ju varit som den varit sista åren oss emellan men nu då vi återfått den så är det så kul att åter kunna umgås, sitta och surra, fika och göra saker :-) så om nu inte varken H eller bästaste kusin L-L ska med i morgon så åker då iaf jag med! 


I dag har mina tankar vid sidan av allt annat funnits hos en annan vän, det hände en sak nu till morgon i dennes omgivning så mina tankar har varit där stundvis men det verkar som om det gick bra i det som hände och jag bara önskar nu att denne fine vän får ha det lugnt runtomkring sig på ALLA tänkbara sätt nu framöver för det har varit rätt turbulent på olika vis för denne vän sista tiden. Hoppas också jag kommer få möjlighet att träffa denne vän vid något tillfälle snart igen och prata och bara vara...

Nu god natt!

Av AME - 14 februari 2013 23:53

Skulle precis till att krypa ner under täcket då telefonen ringde och det var min fina vän T...han frågade i fall han kunde komma in en snabbis då han var ute och for för han ville ge mig en sak?!

Självklart fick han komma och han gav mig det jag velat få hela dagen = en stor omfamnande kram!

Jag kan säga att den "gesten" värmde någotså enormt mycket...det lilla gjorde så mycket.

Började faktiskt gråta då han åkte...just för att jag tyckte det var så godhjärtat utav honom att bara komma på tanken att stanna till, komma in och ge mig den där kramen.

Min fina, fina VÄN!!

Av AME - 14 februari 2013 15:44

ja det är vad som står i almanackan i dag men det är inget som brukar firas just och har så ej heller aldrig varit.
Eller joo...jag blev faktiskt uppvaktad utav barnens pappa på alla hjärtans dag, den första alla hjärtansdagen gav han mig ett set i guld bestående utav örhängen och halsband med diamant i halsbandet.


Detta var något jag bar på mig från den dagen och som jag bar med kärlek...fram till dess att det blev som det blev och jag i ren ilksa och sorg slet av mig det och slängde det ute i skogen vid en utav mina strapatser då jag låg inlagd.
Kan ju säga att jag ångrar mig djupt...jag hade ju inte behövt kasta det!!! :(


Jag uppmärksammade honom också vid ett par tillfällen under våra år tillsammans och det samma gjorde jag med honom jag hade ett förhållande med tidigare...men under alla år som ensam innan jag träffade barnens pappa och nu sedan jag blev "ensam igen" så har denna dag bara varit känslomässigt jobbig.


I skolan gjordes det kort som gavs från vän till vän, kille-tjej, men jag fick aldrig något och de kort jag gjorde till mina föräldrar hamnade i sopkorgen efter någon dag...så så uppskattat och firat var det.

Jag har kort etc sparade som mina barn gjort och de har värmt enormt i mammahjärtat kan jag säga.
ALLT som mina barn gjort på dagis och skolan har varit sådant som jag tagit till mig i mitt hjärta och som varit de mest värdefulla jag fått...mina älskade guldkorn <3


I dag damp det ne en elräkning i lådan...på 6000 spänn!!!
Hur i helvete ska man klara av att betala en sådan då man får ut drygt 8500-9000?
Har ju lån som amorteras också och sen ska det ju handlas mat och tankas bil...och nej, någon hjälp från soc får jag inte för det har jag bett om så många gånger tidigare så det tänker jag inte ens göra en gång till eftersom det känns som en spark i magen varje gång...de hjälper ju inte ens till med detta med mediciner fastän jag vet att de ska göra det!


Banne mig att man ska måsta ha det så här....JAG VILL HA ETT JOBB!!!
Det är faan inte roligt att få ut 11 000 mindra i månaden nu motför vad jag hade då jag jobbade. Söker alla jobb som tänkas kan men får inget fastän jag har lång erfarenhet och utbildning...nej då sätter de hellre in någon som knappt har erfarenhet i stället. Behöver jag säga att jag skulle kunna bomba denna kommun pga det de gjort mot mig?!


Nu har jag ju inte bara sökt jobb i denna kommun i och för sig utav även i grannkommunerna men vad mer kan man göra än att söka?! Flytta går ju liksom inte så man står med ena foten fast i dynghögen hur man än gör....fy faan!!!


En klen tröst då det gäller mitt boende är ju sommarhalvåret för då bor jag jäkligt billigt i alla fall...men det är ju en klen tröst just nu :(


I dag blir det våfflor, grädde, glass och sylt till middag här hemma, inte så mycket i matväg kanske utan mest bara bukfylla men nåt ska man väl fylla buken med? Sen i kväll blir det tårta...snodde i hop en sådan trots att vi inte firar denna dag...



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards