Alla inlägg under januari 2013

Av AME - 8 januari 2013 04:56

Kvart i 5 och inte en blund soven ännu och nu är det väl inte ens idé att sova heller...
Huvudvärken börjar smyga sig på så sakteliga så den lär väl urarta sig i migrän om jag har otur...har dock intagit medikamenter så jag hoppas det stoppar vid denna huvudvärk.

Yngsta guldkornet ligger och sussar här intill mig men om ca 1.5 timme är det dags att väcka henne, fixa frukost och åka skola.
Kramas och pussas lite extra här på morgon
blir det också eftersom det ju är Pappavecka nu från i dag :-(

Knyter sig i magen då jag tänker på det men måste försöka komma i från denna "sorg" som uppstår vid dessa veckobyten...

Tror jag kliver upp och gör mig kaffe nu redan, får kanske lägga mig en stund igen då guldet åkt till skolan och se om jag kan få en stunds sömn då...

Av AME - 7 januari 2013 21:20

I dag började dagen lite tiidgare i alla fall motför vad den gjort de senaste dagarna men jag var tvungen att väcka de älskade gulden för att de inte skulle sova halva dagen...


Sov rätt så bra nu i natt som var, har dock drömt väldigt intensivt och mycket.

Har vaknat vid 3 tillfällen varav vid ett av tillfällena var det pga att jag skrattade så jag nästan höll på kikna...

Ojojoj så man kan drömma...så underbart, härligt och roligt man kan drömma!

Såna drömmar är välkomna kan jag säga efter att ha haft en LÅNG tid med bara hemskheter och drömmar som fåttmig att gråta och må jävligt illa...


Äldsta guldkornet åkte till sin pappa redan nu i kväll på grund av den anledningen att de ska åka till Fränsta i morgon och ha musik och då vill hon åka med den buss som går förbi där hennes pappa bor + att hon inte hade med sig busskortet hit till mig...så nu i kväll blev det bara det yngsta guldkornet och jag i soffan framför teven.

Nu ligger hon och sover i min säng, hon är nämnligen lite "feg" för att sova själv på övervåningen så i natt får jag ha henne snusandes, snarkandes och sparkandes intill mig...hon brukar nämnligen kunna vara väldigt rörlig då hon får gott om plats!


Satt och funderade lite nu i  kväll om helgen och lördagens utgång...

Det värmer faktiskt på nåt vis att denne man kom ner till mig och ville följa med ut, det kändes liksom BRA!

VÄLDIGT bra till och med...

Sedan min kusin....herregud vad jag älskar den människan!! Så mycket tok vi haft för oss hon och jag...hahahaha!

Hoppas vi kan gå ut fler gånger...och gärna snart igen :)

Och allt trevligt härligt folk som finns här runtom...det var ju rätt många som kom och pratade med mig då i lördags :) = KUL !!! Jag syns och finns alltså !!


Sen har jag tänkt på alla de kommentarer och komplimanger jag fick...dom värmer som sagt något enormt och det är väl på tiden att jag verkligen suger åt mig allt sånt från nu. Det har ju hänt vid flera tillfällen tidigare att folk gett mig komplimanger men kanske jag ändå inte tagit till mig dom mer än just för stunden men nu så ska jag FÖRSÖKA ta till mig sånt och se mig själv som så som de säger.


Inte lätt...Oh nej...det sägs att man inte kan lära gamla hundar sitta men det går faktiskt...och denna hund är nu kanske på väg att sätta ner sitt arsel :)...bättre sent än aldrig va?!


Tisdag i morgon, skolstart efter jullovet och veckobyte....vet ju med mig att huset nu kommer bli väldigt tyst och tomt och att jag säkerligen kommer att känna mig ensam men jag får väl FÖRSÖKA liva upp hemmet själv på ett eller annat sätt nu då. Tänka på mig själv har många skrivit och sagt...hmm, är rätt usel på det men jag ska FÖRSÖKA.


Sedan kan man ju hoppas att det händer något nu under min ensamma vecka...kanske, kanske kan jag få möjlighet att prata med den vän som jag saknar så? Om tid över och möjlighet finns till det...

Annnars är det ju inte på något vis bråttom eller så med den biten för jag vet ju att den stunden kommer när den kommer och till dess får jag väl sakna min vän och bevara mina tankar inom mig...
Kanske, kanske får jag för mig att bege mig i väg en sväng hit eller dit och vem vet...kanske det dyker upp något helt  oooooväntat besök?!


Hmmm, måste köpa hem gevalia....haha!!



:-)

Av AME - 6 januari 2013 13:20

Ja vad ska man säga?
Joo, i dag mår jag jävligt BRA och jag känner mig....glad!

Har ni hört?

Jag skriver något positivt i min blogg...allt är inte bara eländigt:)


Kvällen i går blev hur kul och bra som helst....min älskade kusin kom till mig och så gjorde även denne man som jag nämnt tidigare och vi 3 begav oss till grannbyn på trubadurkväll och jag hade jäkligt kul kan jag säga.
På sådana här småbyar så blir det ju lite att alla känner alla och när man sammanstrålar på ett sånt där ställe så blir det ju att alla surrar och umgås med alla.


Fick många goa komplimanger under kvällen, komplimanger från människor som jag inte trodde skulle kunna ge sådana och det värmde...mitt självförtroende och självkänsla har aldrig  varit den bästa ch är så ej heller det nu men det som sas i går var sådant som kunde få mig att växa något.

Har aldrig varit bortskämd med att höra att jag ser bra ut tillexempel men det var något jag fick höra från flertalet personer i går och likaså var det många som sa att de beundrade min styrka och tyckte det var roligt att se hur jag levde igen...så jag antar att jag MÅSTE börja se på mig själv med andra ögon.


Jag duger, jag ser bra ut och jag är stark...även de gånger då jag är svag för med tanke på hur illa det var då första halvåret av 2010 så har jag gått med milslånga kliv sedan dess.

Jag är nog fasen gjord av stål...men jag har ett hjärta av guld och mitt handlag är lent likt silke.


Måste säga att det kändes jäkligt bra att ha med sig en man ut som man vet även skulle följa med en hem...trivs i hans sällskap. I går trivdes jag fasen i allas sällskap kan jag säga....


Var dock jäkligt seg till morgon och första gången jag vaknade slog hjärtat som en slägga i bröstet på mig och det pulserade i skallen som tusan men så var jag upp, drack vatten och kröp ner intill han igen och somnade och sedan kändes det okej då jag vaknade igen...


Efter lite frukost så åkte han då hem till sitt och nu lär det dröja innan vi ses igen...om han nu fortfarande vill att vi ska fortsätta ses förstås...jag ser i alla fall gärna att vi ses igen men det får vara och bli som det blir.


Nu ska jag strax följa med ett par och hämta en bil och sedan i kväll så kommer de älskade guldkornen igen för att  vara här tills på tisdag då det är "pappavecka" då...och på tisdag så börjar skolan för barnen så då är vi inne i varannan vecka igen. Nu över jullovet har det ju blivit lite annat också blev det ju som det blev i går då jag var ut.
En del kanske tycker det är fel att låta  barnen åka till sin pappa bara för att jag ska ut och roa mig men jag tycker inte det är fel och så gör nog inte deras pappa heller utan han tycker nog snarare det är bra att jag går ut och roar mig emellanåt och har inget emot att barnen kommer dit även om det är "min" vecka...förut fick jag dåligt samvete då jag gick ut på helger som egentligen varit mina men näe, banne mig...nu har jag inte det längre.
Värre hade det kanske varit om vi bott längre i från varandra men nu bor vi ju på samma by och bara 2 kilometer från varandra knappt...så det blir ju inte "hattigt" på det viset och barnen har inget emot det heller.


Mina barn har en underbar pappa...det är ju inte för intet jag älskat honom och han kommer alltid ha sin plats i mitt hjärta. Är så ledsen att saker blev så som de blev mellan oss, separationen mellan oss hade inte behövt bli så som den blev...men det är inget jag ska fundera över eller ens tänka på nu...vi har haft vårt. <3





Av AME - 5 januari 2013 15:59

Klockan är snart 4 och om en timme ungefär blir guldkornen hämtade utav sin pappa för de får sova där i natt eftersom mamman bestämt sig för att åka och lyssna på härlig trubadurmusik och umgås bland människor i kväll...

Dagen började rätt sent även denna dag men det är väl som det är med den saken...2
morgnar till att försöka på, sen på tisdag är det skola igen och då måste det bli tidiga kvällar för barnen.

Fick en förfrågan utav denne man jag nämnt här om jag ville ha besök och OM det nu skulle bli så att detta med trubadurkvällen inte blir av utav någon anledning (tex att jag blir ensam som ska dit) så kan det mycket väl bli som så att jag får besök i stället :-)

Så vi får se vad kvällen lider...

Av AME - 5 januari 2013 10:39

Måste bara skriva att jag tror John Blund strödde ut hela säcken med sömnpulver över mig denna natt som varit...fått sova mellan 2 och 9!!!

7 timmar, det var länge sedan det hände kan
jag säga...dock har jag drömt en massa tok men inte så att jag vaknat.

Guldkornen sussar ännu men jag får nog ta och väcka dom nu skulle jag tro så de kommer i sängs i skaplig tid även i kväll...dock var de båda vakna vid 12 i natt också så jag antar det är därför de sover ännu...

Av AME - 4 januari 2013 23:45

halva dagen gick bort i dag också...visst, jag skulle kunnat ha väckt dom men då barn sover så gott och det inte finns någon tid att passa så känns det "onödigt".


Själv fick jag väl kanske 3 timmars sömn i natt som var och vaknade med världens jäkla huvudvärk som efter det att jag varit vaken ett tag övergick till migrän med stjärnor som fladdrade framför ögonen, blixtar i ögonvråna och "tjöjningar"...intog medikamenter och la mig på soffan en stund.

Migränen backade men hela dagen har det legat och gnagt så där djävulskt irriterande.

Skulle ha vart på affären i dag men klarade inte ens av den biten pga huvudvärken men en god vän var hit med det jag behövde....i bland är ens vänner bara mer än guld värda och jag är så glad över att ha de vänner som jag har.

Tack, tack.....TACK!!!


Dagen gick ju så där fruktansvärt snabbt i dag också då och i kväll gjorde vi kväll lite tidigare...så i morgon blir det inte sovning till klockan är närmare 12 i alla fall utan det blir till att väcka dem i alla fall om de nu skulle sova länge ändå.


I kväll satt jag en stund och chattade med en person via fejjans chatt. En person som jag träffade en gång i slutet av sommaren och som jag sedan bara chattat med vid 2 tillfällen sedan dess...men som jag här innan jul faktiskt föreslog en "tokdejt" med och träffade och som jag har träffat en gång till sedan dess.

En kul och snäll person som kan ge mig den närhet jag behöver....för just nu är det just NÄRHET jag behöver mest, inget förhållande eller så utan NÄRHET på olika plan...och så länge det känns okej så är det ju okej...känner att jag kan hålla detta på den nivån också, att det liksom stannar på den här nivån.

Visst, det är ju ingen som vet OM det utvecklas till något mer...men vi båda behöver detta med närhet och kan vi då ge varandra detså är det ju inte fel.


Det som känns konstigt i allt detta är ju detta som blev med min fina vän...har så mycket funderingar och frågor där så jag är liksom blockerad kan man väl säga och det kanske hindrar mig även i detta som är?!

Tidigare har folk lekt med mig...tänk om det är jag som blir den som leker nu?!


Det vill jag inte...



I nuläget är ju allt ok både från min sida och denne mans sida...men ponera att denne man skulle vilja mer än bara detta och jag inte vill mer...då uppstår det en situation som jag inte varit med om förut.

För det har som sagt alltid varit jag som velat mer förut...det har varit jag som blivit den som sårats eller vad man ska kalla det, den som ratats?!


Hmm, nej det krävs rak och öppen kommunikation med denne man, helt klart...


Men vi får väl se huruvida det blir med saker och ting...kanske det är jag som blir den ratade ändå...kanske det är jag som blir den som vill mer? Jaaa...vad vet man?!

Vet i alla fall att vi säkerligen kommer att ses igen ganska snart...han hade velat kommit i helgen men eftersom jag har mina barn hos mig så blir det inte så  men nästa kanske...vi får se som sagt.


Sedan HOPPAS jag verkligen att jag och finaste T får möjlighet att prata också inom en inte allt för lång tid...för jag saknar honom något oerhört. Bara den här biten att han kommer hit och fikar, att vi pratar och lyssnar på  musik...

Fick ett meddelande i alla fall om att han skulle försöka komma hit så snart han kunde och hade tid och möjlighet.

MÅTTE vi kunna fortsätta vår vänskap och att den ska kunna vara så fin som den var...han fattas mig kan man säga!


Nu är klockan strax 12 och jag ska väl ta och krypa ner i sängen, blir väl lite wordfeud & ruzzle på mobilen ett tag i vanlig ordning och sedan åker nog spotify på...sen när och om jag somnar återstår att se...


God natt <3








Av AME - 3 januari 2013 23:01

Ja för egen del gjorde det ingenting alls att barnen sov länge i dag eftersom jag själv inte somnade föränn i den arla morgontimman mellan 4 och 5...vaknade gjorde jag strax efter 8 men barnen...ja den yngsta kom nertassandes strax efter 11 och den äldsta vid 12 så det blev en mykcet sen start utav denna dag och det blev en dag där vi i stort sett inte gjort någonting.


Jo, vi var ner till "lillsyrran" med familj och var där i några timmar...kaffades, surrade och sa grattis till hennes man som fyllde år i dag. Yngsta guldkornet lekte med deras dotter och det äldsta satt med oss i köket. Min kusin med sambo och son kom också dit en sväng så då bidde det en massa "tok" i vanlig ordning...hahaha!

GUD vad jag älskar dessa människor som omgett mig i dag!!!


Dagens middag bidde kyckling, ris,currysås och grönt...brukar dra mig i bland från att göra currysås eftersom jag ofta lyckas få den för svag i smaken men i dag så lyckades jag nog ganska så bra med den om jag får säga det själv. Älskar currysås då den blir bra :-)


Nu i kväll har äldsta tösen fått ha tid vid sin dator och yngsta tösen tog och dängde mamman på ett wii spel och sedan slog mamman tillbaka på ett annat :-)...är lite så där "barnsligt förtjust" i vissa tevespel ska villigt erkännas.


Blev sen kväll även denna kväll men nu ligger de båda guldkornen i sina sängar i alla fall och jag har lagt mig ner i min och slagit i gång datorn en stund. Känns som om jag behöver få skriva av mig lite...fick upp en textrad i huvudet förut då jag höll på med middagen så vi får se om jag kan spinna vidare på den och göra något utav den.

Inspirationen till att skriva något överhuvudtaget försvann veckan innan jul då saker blev fel i livet...innan dess bubblade det ur massor men sen blev det bara tomt...och att sätta sig och skriva bara för att skriva? Njäe...det funkar inte...men nu känns det som om jag kanske skulle kunna få ner några ord i alla fall.


Viss inspiration finns ju åter igen...om man säger så.



Av AME - 2 januari 2013 18:59

på det nya året...2013...


Dagen startade rätt sent i dag, klockan var nog kvart över 10 då yngsta gudkornet slog upp sina ögon och hon var nästan kvart över 12 då det äldsta guldkornet och hennes kompis vaknade. Hon har haft sin bästis hos sig sedan i går och de låg vaken till klockan var över 3 för jag somnade till där vid 3 tiden och då var de fortfarande vakna...så i dag sovs det länge i huset...jaaa, i alla fall  barnen.


Själv fick jag väl kanske 4 timmars sömn i alla fall så jag får väl vara nöjd...dock inte sammanhängande men sömn dock.


I dag har yngtsa gudlkornet haft en kompis hos sig en stund och det har skrattats och stojats vilket fått det att dra i mammamungiporna också...härligt med liv och läten i huset! Kompisens pappa gav sig av med skotern en stund så då fick det lekas lite och sedan då han återvände så fikade och surrades det en stund.


Dagens middag bidde pommesfrites & korv, inte det godaste och  nyttigaste precis men ändock mat i magarna och det är ju det som är huvudsaken...


Nu så har äldsta tösen fått satt sig en stund vid sin dator och det yngsta och jag sätter oss i soffan och tittar på teven, någon film eller spelar lite wii nu till dess det är dags att lägga oss. I kväll blir det inte lika sent som det blivit sista kvällarna utan vi ska väl försöka lägga oss i skaplig tid så vi inte sover bort halva dagen i morgon också...


I dag medans barnen var ute och lekte så satte jag mig ner och lät tankarna fara i väg...kände då hur mycket jag saknar min fina vän T...det är ju ett tag sedan vi pratade med varandra och då vi gjorde det riktigt sist så blev saker väldigt fel. Känner att jag skulle behöva få prata med honom om det...han har lovat att vi ska göra det men frågan är NÄR!? Jag är ju en funderande människa så mycket tid går ju tyvärr åt till att fundera kring detta...och då jag gör det så blir jag ju ledsen också...för jag saknar honom verkligen i  mitt liv, som min fina vän.


Men jag kan ju inget göra...mer än att vänta och hoppas att vi får den möjligheten att prata ut kring detta.

Vi båda vill ju ha kvar den andres vänskap och för min del så känns det som jag behöver få ha honm kvar i mitt liv också...för på den ändå korta stund vi känt varandra så kom vi ju ändå väldigt nära och jag tyckte vi fått en god och fin vänskaps relation...jag släppte i alla fall in honom rätt djupt in i mitt liv och han fick ta del av saker som ingen annan fått förut och det gjorde jag utav den anledningen att han påverkade mig så som ingen annan tidigare heller gjort. Med honom kunde jag vara mig själv till 110% och han dömde mig inte....(el är det vad han gjort?!)


Man kan säga att han tog mig med storm och nu lämnat mig likt en förlist eka.....? Typ....


Men jag hoppas...jag önskar och hoppas...att det han sagt om vår vänskap åtminstonde är sanning.


Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards